Forum » Loža » Kje se da videti za katere dejavnosti ni potrebna formalna izobrazba (odprtje s.p.)?
Kje se da videti za katere dejavnosti ni potrebna formalna izobrazba (odprtje s.p.)?
gregyk ::
Torej, zanima me kje se da na internetu videti za katere dejavnosti ni potrebno formalne izobrazbe (oz. da kakršnakoli stopnja/smer izobrazbe sploh ni pomembna) pri samozaposlitvi z odprtjem s.p.-ja?
ShowDown ::
KLIK
Za te dejavnosti je potrebno pridobiti obrtno dovoljenje, ki se ponavadi izda z dokazilom o izobrazbi za določeno panogo. Za ostale dejavnosti ni potrebna nobena posebna izobrazba.
Za te dejavnosti je potrebno pridobiti obrtno dovoljenje, ki se ponavadi izda z dokazilom o izobrazbi za določeno panogo. Za ostale dejavnosti ni potrebna nobena posebna izobrazba.
gregyk ::
KLIK
Hvala za hitro pomoč. Obstaja kje seznam vseh dejavnosti? Da bi lahko izluščil potem s primerjavo, katere so na voljo brez posebne izobrazbe?
Edit: Sem našel - Standardna kvalifikacija dejavnosti, je spodaj link, ki sem ga spregledal. Še 1x hvala za informacijo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregyk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samostojni podjetnikOddelek: Loža | 3848 (3143) | Šimpanz |
» | Odprtje firme brez ustrezne izobrazbe?Oddelek: Loža | 11573 (10935) | Invictus |
» | Ustanovitev s.p-ja+vodenje posl.knjigOddelek: Programiranje | 8821 (8068) | chrush |
» | Popoldanski s.p.Oddelek: Loža | 10424 (9921) | username |
» | Postal bom podjetnik, kako naprej (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23622 (18254) | K0K0 |