Forum » Loža » Mariborčani, potrebujem pomoč.
Mariborčani, potrebujem pomoč.
algo ::
Potreboval bi slike stavbe/hiše na naslovu Kočevarjeva ulica 9. A bi bil kdo tko prijazen in stavbo poslikal? Sem gledal na Google Earth samo žal za to stavbo ni na voljo nobenih slik.
mtosev ::
nisi napisal zakaj rabis. A si mogoce terorist?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
flood ::
it`s binko ladenovič watch out
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
nisi napisal zakaj rabis. A si mogoce terorist?
lol, če bi bil terorist bi se usedel v avto in si jo sam ogledal Pač potrebujem za neki, pa ne bi rad za brezveze šel v Maribor, ker sem iz čisto drugega konca Slovenije
// edit
OMG, kakšni komentarji Če misli kdo pomagat, bi mu bil hvaležen vsi ostali pa se vzdržite komentarja, če nimate kaj pametnega za povedati. Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: algo ()
Joj kok ste eni pametni, da vam kar škodi seminal, upam, da boš poslikal (in poslal na ZS).
Zgodovina sprememb…
Hardstyle ::
algo verjetno išče stanovanje(študentsko) pa da se nebi za džabe vozo bi rad videl kaka je fasada =)
PacificBlue ::
Kolikor se spomnem je blokovsko naselje, novejse gradnje z sivo rumeno fasado.
I’m out.
:3
:3
PacificBlue je izjavil:
Kolikor se spomnem je blokovsko naselje, novejse gradnje z sivo rumeno fasado.
Stavba, ki mene zanima 100% ni novejša gradnja ampak zelo stara (zgrajena pred 1900). Vprašanje je le, kakšno je stanje (če je bla mogoče kaj obnovljena/vzdrževana ali ne)?
Zgodovina sprememb…
fosil ::
Stanje fasade ti ne bo kaj dosti povedalo o stanju notranjosti, kar je verjetno tisto kar tebe zanima.
Tako je!
Edino kar mene trenutno zanima so slike zunanjosti stavbe. To je to. Nič drugega.
Samo da vem, če stavba mogoče izgleda podobno kot tale podrtija ali je kaj boljša...
Samo da vem, če stavba mogoče izgleda podobno kot tale podrtija ali je kaj boljša...
Zgodovina sprememb…
Aleshk ::
Sošolec iz faksa je bil tam v najemu (v 1. nadstr.). Ni kaj dolgo zdržal. Leto ali mogoče dve. Če me spomin ne vara imajo skupne WC-je, lahko se pa motim. Je 15 let nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Street View brez novih posnetkov v Nemčiji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17755 (2381) | Lonsarg |
» | Zasteklitev atrija v blokuOddelek: Loža | 4344 (3431) | Mato989 |
» | Arhitekturna zasnova Rakova Jelša IIOddelek: Loža | 4124 (2929) | DOOM_er |
» | Gradnja hiše - ravna streha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18413 (7093) | Machete |