» »

Lexmark X340 onemogoči delovanje ostalih USB naprav

Lexmark X340 onemogoči delovanje ostalih USB naprav

abaximan ::

Upam, da se bo na tole kdo odzval saj sem dejansko preiskal cel kup forumov (tujih in naših), pa dejansko te težave ni nikjer navedene. Sicer sumim, da je težava v kreganju med gonilniki, a vendar upam, da se bo našel kdo s podobnim problemom oziroma nekdo, ki je ta problem že rešil.

Gre za novejši HP desktop, ki je deloval BP dokler nisem priklopil na njega Lexmarkov X340 all-in-one. Da bi odpravil napako, sem brisal in dodajal gonilnike, uporabil nekaj programov za dokončno odstranjevanje gonilnikov, končno sem nekajkrat zapored inštaliral WIN (XP in VISTO), iskal nove gonilnike za X340...po mojem nisem pozabil ničesar. Lexmark pa drugače ne povzroča nobenih težav na mojem HP Pavilionu, niti na dveh drugih računalnikih. Na ta isti računalnik sem sicer inštaliral nek Epsonov printer, ki smo si ga sposodili v sosednji pisarni, vendar ta ni povzročal nobenih težav. Mogoče bi moral priklopiti, še kakšno drugo multi funkcijsko napravo? Ne vem več xD. Drugače pa BP delujeta tudi USB tipkovnica in miš, ne glede na Lexmark.

Skratka zadeva ne deluje oziroma prične delovati, takoj ko izklopim X340, vendar seveda to ni rešitev.

Hvala za odgovor.

LP
  • spremenil: abaximan ()

popster ::

Če prav razumem imaš HP desktop na katerega prrklopiš multifunkcijskim printer in ostale nusb naprave crknejo.

Ena možnost je da porabi vodilu usb preveč elektrike. Če si že formatiral nevem kaj bo pomagalo, lahko pa probaš z ubuntu live cdjem pognat sistem da vidiš če tam dela isto.
Če imaš dostop do usb razdelilca lahko tudi to probaš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linux za home desktop kišto [Centos]

Oddelek: Operacijski sistemi
71068 (741) tony1
»

Fitnes - vaje doma

Oddelek: Šport
4014228 (11312) Unknown_001
»

Prodaja Macov in iPodov upadla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
507102 (6036) stuff
»

Printanje sesuje Windowse

Oddelek: Pomoč in nasveti
7840 (724) PhotoBlaz
»

div-x

Oddelek: Programska oprema
91240 (1072) matevzm

Več podobnih tem