Forum » Kaj kupiti » Matična za računalniško učilnico????? (poceni in dobra)
Matična za računalniško učilnico????? (poceni in dobra)
JP ::
Zanima me katero matično v nižjem cenovnem razredu, bi šla v računalniško učilnico.
Kaj pravite na:
MATSONIC 8137C+
Asus A7N266 NForce220D, VGA+AGP4x, SB, DDR, U100
za AMD XP 1600+
Meni osebno nobena ne diši preveč.
A imate kakšen predlog?
Seveda ne sme biti predraga, ima pa lahko integriran SB in LAN, nekaj PCI-jev, DDR...
Pa če se da AWARD bios
Lp by JP
Kaj pravite na:
MATSONIC 8137C+
Asus A7N266 NForce220D, VGA+AGP4x, SB, DDR, U100
za AMD XP 1600+
Meni osebno nobena ne diši preveč.
A imate kakšen predlog?
Seveda ne sme biti predraga, ima pa lahko integriran SB in LAN, nekaj PCI-jev, DDR...
Pa če se da AWARD bios
Lp by JP
- spremenil: JP ()
malinavc ::
matsonicovo sem par dni nazaj vgradil enmu z athlonom 1700 pa je vse delal tko kot mora, če mene vprašaš čist solidna plošča, sam vsi mislijo de je podn ker je pocen! za v učilnico je še predobra!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Binji ::
Zakaj pa ne? Pr nas majo se AMDje 333, ki so bli res podn, ne pa zdej ku so zakon
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Zheegec ::
Kaj pa nFroce (1)? Zelo poceni :) Pa še grafična je zraven, pa maš ugodno rešitev.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Jure2k ::
Zakaj pa nebi smel bit AMD procesorji v uporabi več kot 16 ur naenkrat?
Jest mam svojga Athlona pržganga 24/7 že celo leto z občasnimi resetiranji, da opravim vzdrževalne posle, pa dela ko urca, še bolš.
Jest mam svojga Athlona pržganga 24/7 že celo leto z občasnimi resetiranji, da opravim vzdrževalne posle, pa dela ko urca, še bolš.
Ne vem kaj imate proti AMD-ju.
Sam sicer posedujem Intela ampak načeloma sem tudi za AMD. Vsak ima svoje dobre in slabe lastnosti.
Po moje bodo AMD-ji (XP1600+) Dalj časa zdržali kot pa inteli (kar se tiče hitrosti itd...
Za matično pa se mi gre da je solidna in ne kak poden kot ga dajejo v takšne računalnike ponavadi razna podjetja, katerih interes je čimbolje zaslužit.
Razmišljal sem tudi o Celeronu 1.7, pa ne vem še čist dobro kaj se bom odločil.
Lp by JP
Sam sicer posedujem Intela ampak načeloma sem tudi za AMD. Vsak ima svoje dobre in slabe lastnosti.
Po moje bodo AMD-ji (XP1600+) Dalj časa zdržali kot pa inteli (kar se tiče hitrosti itd...
Za matično pa se mi gre da je solidna in ne kak poden kot ga dajejo v takšne računalnike ponavadi razna podjetja, katerih interes je čimbolje zaslužit.
Razmišljal sem tudi o Celeronu 1.7, pa ne vem še čist dobro kaj se bom odločil.
Lp by JP
Se strinjam z malinovcem!
Malinovec, a mogoče ti veš kaj več o tej matsonicovi plati, ker na njihovi strani nisem nič pametnega našel.
Kakšen test ali kaj podobnega bi mi prav prišlo.
Lp by JP
Se strinjam z malinovcem!
Malinovec, a mogoče ti veš kaj več o tej matsonicovi plati, ker na njihovi strani nisem nič pametnega našel.
Kakšen test ali kaj podobnega bi mi prav prišlo.
Lp by JP
malinavc ::
ne vem kej preveč o njej, vem da ni nč slabša kot katera druga v tem rangu, je pa mislim da najcenejša! na domači strani bi zihr mogl kej pisat o njej, a testov ni nč na internetu?jst ti svetujem da jo kupiš!
Mene tiste informacije na njihovi domači strani niso zadovoljile.
Testov pa tudi nisem nič našel?!
Bom še malo razmislil.
Lp by JP
Testov pa tudi nisem nič našel?!
Bom še malo razmislil.
Lp by JP
salesky ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Fujitsu (MPG3409AT) 40 giga fučOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (1065) | pucvoler |
» | Norton ghost ---> pa je šla particija!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1589 (1247) | Stripy |
» | Komplet računalnik za cca. 200.000 sitOddelek: Kaj kupiti | 1609 (1170) | Firebat |
» | Najvišja temperatura za P4?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1002) | JP |
» | Kupujem cel računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1037 (845) | edis20 |