Forum » Pomoč in nasveti » Out Of Range - w2k / XP
Out Of Range - w2k / XP
Maxtor ::
Imam sledeč problem: včasih ko pridem v Winse, ni slike, monitor pa napiše out of range. Uporabljam W2k in Ati rage pro agp 2x kartico. Dogaja pa se to ljudem tudi v Xp-jih pri Nvidijinih karticah pri določenih gonilnikih.
Ali kdo pozna kakšno rešitev?
Momogrede: če kdo še uporablja to grafično kartico, katere gonilnike uporablja v w2k in kje jih je dobil. Sumim da so pri meni krivi gonilniki.
LP in hvala za odgovore.
Ali kdo pozna kakšno rešitev?
Momogrede: če kdo še uporablja to grafično kartico, katere gonilnike uporablja v w2k in kje jih je dobil. Sumim da so pri meni krivi gonilniki.
LP in hvala za odgovore.
AngelOfDeath ::
Če ti monitor to javi imaš preveliko resulucijo ali pa frekvenco nastavljeno.
Za gonilnike pa poglej na atijevi domači strani.
Za gonilnike pa poglej na atijevi domači strani.
Maxtor ::
Ne bo držalo. Resolucija je 1024 x 768, f=85Hz. Maksimalna resolucija grafične je 1600x1200, kar monitor zmore, tako da to ni krivo. V 99% primerov je ob zagonu normalna slika, v 1% pa napiše out of range.
Narcos Satanicos ::
768*85=65kHz če tvoj monitor zmore to more bit napaka nek drget, za driverje lahk pogledas na www.guru3d.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Out of rangeOddelek: Zvok in slika | 961 (667) | radmannsdorf |
» | Navijanje monitorja (monitor refresh rate)Oddelek: Navijanje | 2244 (1889) | radmannsdorf |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5303 (4908) | 2009cero |
» | Win 7 bližnica za spremembo resolucije na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1050) | amigo_no1 |
» | Stare AGP grafične - kaj priporočateOddelek: Kaj kupiti | 1600 (1228) | Maxtor |