Forum » Pomoč in nasveti » Kako predelati kartuši 45 in 23 za HP 845c?
Kako predelati kartuši 45 in 23 za HP 845c?
igaiga ::
Imel sem HP 890c + 2 novi kartuši 45 in 23.
In pri printerju crkne notranji napajalnik, tako da cenejše pride nabava novega.
Grem v Alpe-Adrijo in si kupim HP 845c (49 EURO), ki uporablja kartuši 15 in 17.
Sedaj me zanima ali je že kdo slišal in ali se da kako shekati tisti dve NOVI kartuši (45 in 23), da bi delali v 845c.
Stran pa jih ne mislim metati, ker sta vredni premoženje!
Tiskalnik nekako preko bakrene tiskalne glave zazna ali so kartuše prave ali ne, in če bi kontakte prekril, bi to zadostovalo?
Za kakršno koli informacijo se globoko klanjam.
In pri printerju crkne notranji napajalnik, tako da cenejše pride nabava novega.
Grem v Alpe-Adrijo in si kupim HP 845c (49 EURO), ki uporablja kartuši 15 in 17.
Sedaj me zanima ali je že kdo slišal in ali se da kako shekati tisti dve NOVI kartuši (45 in 23), da bi delali v 845c.
Stran pa jih ne mislim metati, ker sta vredni premoženje!
Tiskalnik nekako preko bakrene tiskalne glave zazna ali so kartuše prave ali ne, in če bi kontakte prekril, bi to zadostovalo?
Za kakršno koli informacijo se globoko klanjam.
bobby ::
- delam na servisu tiskalnikov in ta je še ena krepka
tehnični poduk: se ne da to pa zato ker so v vsaki glavi fizično brikane vezice (posplošeno drgač je zadeva precej bl komplicirana) in s tem določena vrednost na glavi.
preostanreta ti dve moćnosti:
1. da jih prodaš
2. kot je ena moja stranka hotla, da bi prelil vsebini iz enega v drugega
pa te še niso najhujše,...
tehnični poduk: se ne da to pa zato ker so v vsaki glavi fizično brikane vezice (posplošeno drgač je zadeva precej bl komplicirana) in s tem določena vrednost na glavi.
preostanreta ti dve moćnosti:
1. da jih prodaš
2. kot je ena moja stranka hotla, da bi prelil vsebini iz enega v drugega
pa te še niso najhujše,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med kartušo hp51645 in hp516Oddelek: Pomoč in nasveti | 957 (893) | Jon |
» | tiskalnik do 20kOddelek: Kaj kupiti | 1023 (856) | Arthur |
» | Tiskalniki HPOddelek: Kaj kupiti | 1507 (1256) | Shaky |
» | Tiskalnik kater?Oddelek: Kaj kupiti | 1753 (1494) | SLOWWWeb.net |
» | Kateri tiskalnik za 25kSIT ?Oddelek: Kaj kupiti | 1448 (1343) | Han |