Forum » Omrežja in internet » siol tv in lcd monitor in komunikator
siol tv in lcd monitor in komunikator
unknown12435 ::
lep pozdrav
doma imamo siol tv ter en komunikator in sedaj me zanima ali lahko kot drugi komunikator uporabim kaksen drug sprejemnik in ne siolovega, zanima me tudi ali potem potrebujem se kaksen razdelilc signala oz koliko izhodov lahko na routerju uporabim , imam tudi namen kupiti lcd zaslon in ga uporabljati kot tv in me tudi zanima kako bi to skupaj priklopil ce bi delovalo iz sprejemnika preko hdmi kabla v monitor.
hvala za odgovore !
doma imamo siol tv ter en komunikator in sedaj me zanima ali lahko kot drugi komunikator uporabim kaksen drug sprejemnik in ne siolovega, zanima me tudi ali potem potrebujem se kaksen razdelilc signala oz koliko izhodov lahko na routerju uporabim , imam tudi namen kupiti lcd zaslon in ga uporabljati kot tv in me tudi zanima kako bi to skupaj priklopil ce bi delovalo iz sprejemnika preko hdmi kabla v monitor.
hvala za odgovore !
Popaj ::
Sam sem priklopil AMIS TV direktno na monitor s HDMI kablom in HDMI->DVI adapterjem (monitor nima HDMI vhoda) in zadeva ne deluje. Izpiše se le "Out of range".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastni tv komunikatorOddelek: Zvok in slika | 5557 (3871) | Mikrohard |
» | Amis televizija (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17930 (9107) | Bakunin |
» | IPTV siol - pomoč prosimOddelek: Loža | 4189 (3596) | KTr1sk |
» | Digitalna TVOddelek: Zvok in slika | 2905 (2455) | Alexius Heristalski |
» | Trojček - SIOLOddelek: Omrežja in internet | 6541 (4536) | Wofk |