Forum » Pomoč in nasveti » problem z winsi al diskom?
problem z winsi al diskom?
Grega89 ::
Zdravo.
Mam en čudn problem. Hotu sm inštalerat winse. OK, vstavim cd, nastavn boot priority, začne loudat file z cd-ja, konča z nalaganjem, pol pa 3x black screen, te vpraša al boš popravlu al inštaleru, pa zmrzne.
Kaj nej nardim? Ta isti cd mi je na drugih računalnikih delvov. aja pa sam linse lohka gor inštaleram.
Hvala za odgovor.
Mam en čudn problem. Hotu sm inštalerat winse. OK, vstavim cd, nastavn boot priority, začne loudat file z cd-ja, konča z nalaganjem, pol pa 3x black screen, te vpraša al boš popravlu al inštaleru, pa zmrzne.
Kaj nej nardim? Ta isti cd mi je na drugih računalnikih delvov. aja pa sam linse lohka gor inštaleram.
Hvala za odgovor.
popster ::
aja pa sam linse lohka gor inštaleram.
linuxe?
možno da se računalnik kar pregreva alpa da je nekompatibilen hardware..
probaj dat klimo na max.
cinkaCR7 ::
Lahko se malo bolj potrudiš in pišeš knjižno? Napaši konfiguracijo in kateri sistem nalagaš.
Hardware:
CPU: AMD Athlon 64 3000+ BOX
RAM: KINGSTON 2x 512MB
HDD: WESTERN DIGITAL WD1600JB 160GB IDE
DVD ROM: NEC ND3540
Grafika: Club ATI X600XT 256MB PCIE
Matična: ASUS A8N - SLI 939pin
Napajalnik: 400W
Čhipset: NVIDIA nForce4
Windows xp sp3 Home edition
P.S.: Windowsi so na tem računalniku že delal, te enake windowse sem inštaliru že na kar nekaj drugih računalnikov.
CPU: AMD Athlon 64 3000+ BOX
RAM: KINGSTON 2x 512MB
HDD: WESTERN DIGITAL WD1600JB 160GB IDE
DVD ROM: NEC ND3540
Grafika: Club ATI X600XT 256MB PCIE
Matična: ASUS A8N - SLI 939pin
Napajalnik: 400W
Čhipset: NVIDIA nForce4
Windows xp sp3 Home edition
P.S.: Windowsi so na tem računalniku že delal, te enake windowse sem inštaliru že na kar nekaj drugih računalnikov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grega89 ()
ATRUM ::
si kaj menjaval dcd ali pa disk?
poglej maser-save order!
menjaj ide kabel,
probaj drugi cd-rom dvd-rom
drugi medij z windowsi, morda cd- zdrsan- popraskan
daj en ram vn pa probaj samo z enim potem pa probaj samo z drugim,
lpozdrav
poglej maser-save order!
menjaj ide kabel,
probaj drugi cd-rom dvd-rom
drugi medij z windowsi, morda cd- zdrsan- popraskan
daj en ram vn pa probaj samo z enim potem pa probaj samo z drugim,
lpozdrav
Aha bom probu, sam k drgač mi linuxe brez problema naloži in inštalira. Sm pe te windowse pred 8mimi urami naložu na ta računalnik s katerga pišem.
ATRUM ::
potem je pa nekaj z eno izmed komponent narobe, oziroma nastavitve master slave order, ali slab dvd-rom ker linuxi noso toliko občutliji pri instalaciji kot microsoft
DeeCoy ::
kire winse hočeš naložt, pa kulk bitne? mogoč ti comp ne podpira 64 bit! pa temperaturo preglej..
Drgač po postopku je tko:
1. CD v DVD/CD ROM
2. Boot files from CD.
Za tretji korak je pa tko. Preden se pojavi okno Welcome to Setup, trikrat vrže vn blackscreen in use lučke na tipkovnici utripnejo. Da podam use simptone.
1. CD v DVD/CD ROM
2. Boot files from CD.
Za tretji korak je pa tko. Preden se pojavi okno Welcome to Setup, trikrat vrže vn blackscreen in use lučke na tipkovnici utripnejo. Da podam use simptone.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se resetira (forever)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1391) | GTX970 |
» | Posodobitev biosa (težava z navodili) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9444 (8456) | Miha20 |
» | inštalacija XPjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1969 (1759) | farko |
» | Nujno! Pomoc pri zaznavi CD-roma!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1414) | pale |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3144 (1696) | kurjač |