Forum » Izdelava spletišč » Google places - listing needs to be reviewed
Google places - listing needs to be reviewed
srus ::
Postavil sem nekaj podjetij na Google places, vse je delovalo brez posebnosti, status podjetij je bil Active, bila so vidna v Google maps, sedaj pa vidim, da se je status spremenil iz Active v Pending z razlago
"This listing needs to be reviewed further before appearing on Google. Please allow several weeks."
Ali kdo ve zakaj gre? S kakšno nepošteno SEO se nisem ukvarjal.
"This listing needs to be reviewed further before appearing on Google. Please allow several weeks."
Ali kdo ve zakaj gre? S kakšno nepošteno SEO se nisem ukvarjal.
popster ::
verjetno gre za to da nisi bil celo življenje pošten in sedaj mora google ugotovit če si bil tistih 5 minut
=)
=)
srus ::
Morda je problem v tem, da sem pred časov na Slo-tech zapisal, da Google s pomočjo ameriške administracije upravlja bootnet omrežje. Sedaj me pa to tepe.
Sicer sem podatke podjetij pripravil in objavil v skladu z Googlovimi priporočili.
Sicer sem podatke podjetij pripravil in objavil v skladu z Googlovimi priporočili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Veselo objavljajte svoje fotke na spletuOddelek: Problemi človeštva | 4813 (3440) | njyngs |
» | Adobe Creative Cloud zlomljen, število naročnin pa nad pričakovanji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19191 (14601) | opeter |
» | HTC HD2 za 250€?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1637 (1390) | LapD |
» | Mozilla odvisna od Googla? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10408 (7975) | poweroff |
» | Firefox 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6692 (4848) | MKC00 |