Forum » Omrežja in internet » Statičen IP Adsl problem!?
Statičen IP Adsl problem!?
yabadak ::
Pozdrav!
Ko sem vpisal svoj IP v windowse xp, mi pri conectanju na siol izpiše, da IP ni programiran ali nekaj takšnega.
Kaj je lahko to?
Ko sem vpisal svoj IP v windowse xp, mi pri conectanju na siol izpiše, da IP ni programiran ali nekaj takšnega.
Kaj je lahko to?
- premaknil: Tomi ()
Bossek ::
Tisto ti pusti Obtain an IP adress automaticly sam IP maš ti določen na Username tko da ko se logiraš z uporabniškim imenom dobiš tist IP ki so ti ga dodelili.
Bossek ::
No jest sn drugač povezan iz Linuxa ampak vem da deluje tud tko u WinXP ker sn sprobav. Pa tud v linuxu ti ni treba nastavit IPja ker ga dobiš ko se povežeš.
footprint ::
DHCP strežnik, ki ga uporablja ISP lahko nastaviš tako, da dinamično dodeljuje IP ali pa da določenim odjemalcem vedno določa isti IP. To je statični IP dobiš ga od DHCPja in ga ne vpisuješ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dinamični in statični ipOddelek: Omrežja in internet | 4911 (4318) | Pimoz |
» | forward z xp na linuxOddelek: Omrežja in internet | 1003 (865) | CCfly |
» | Računalnike naključno izkaplja iz mrežeOddelek: Pomoč in nasveti | 1479 (1339) | A-L-E-N |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2767 (2048) | flipflop |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4547 (4097) | BBB |