Forum » Mobilne tehnologije » Problem z instaliranjem aplikacij
Problem z instaliranjem aplikacij
kodmarcel ::
Pozdravljeni
Imam nokio N78 ki je stara približno 1 leto. Že od kar jo imam si nalagam aplikacije in igre iz interneta in vse dela v redu. Kakšen mesec nazaj pa se mi je pojavil prvi problem, ko sem naložil katerokoli aplikacijo na telefon mi je ni pokazalo v mapi aplikacije, če pa sem pogledal pod upravitelja aplikacij sem tam aplikacijo lahko videl toda tam se je ne da zagnati. Po nekaj časa ko nisem več vedel kaj bi lahko naredil, sem naredil hard reset saj povrnitev tovarniških nastavitev ni imela učinka. Ponovno je bilo nekaj časa vse v redu, nekaj dni nazaj pa se je zopet zacelo dogajati isto telefon je sicer se v garanciji samo zdi se mi da to napako lahko odpravim zato vas lepo prosim za kakršen koli nasvet.
Najlepša hvala.
Imam nokio N78 ki je stara približno 1 leto. Že od kar jo imam si nalagam aplikacije in igre iz interneta in vse dela v redu. Kakšen mesec nazaj pa se mi je pojavil prvi problem, ko sem naložil katerokoli aplikacijo na telefon mi je ni pokazalo v mapi aplikacije, če pa sem pogledal pod upravitelja aplikacij sem tam aplikacijo lahko videl toda tam se je ne da zagnati. Po nekaj časa ko nisem več vedel kaj bi lahko naredil, sem naredil hard reset saj povrnitev tovarniških nastavitev ni imela učinka. Ponovno je bilo nekaj časa vse v redu, nekaj dni nazaj pa se je zopet zacelo dogajati isto telefon je sicer se v garanciji samo zdi se mi da to napako lahko odpravim zato vas lepo prosim za kakršen koli nasvet.
Najlepša hvala.

popster ::
se zdi kod da ti manjka samo bližnica do applikacije. če bi blo možno postavit te bljižnice manualno ali pa prekopirat v kako mapo..maybe
kodmarcel ::
ja tudi meni se tako zdi samo ne najdem nobene opcije da bi to nardedil. Izgleda kot da iz neznanega razloga nameščenih aplikacij ne da v mapo aplikacije kot je prednastavljeno
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 390614 (30376) | hoodaudrey |
| » | Opera browserOddelek: Omrežja in internet | 2837 (2311) | oo7 |
| » | Povrni tovarniške nastavitve.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1839 (1613) | crazyLIKEme |
| » | Prenos Partis torrentov na drug računalnikOddelek: Omrežja in internet | 3806 (3095) | joker16_7 |
| » | Nalaganje aplikacij na SEOddelek: Mobilne tehnologije | 1597 (1521) | schejk |