Forum » Omrežja in internet » T-2 in Huawei E1750
T-2 in Huawei E1750
ssimon ::
Evo, sem kupil stik, SIM pri T-2 in stvar mi je nekako preko priloženega softverja "Mobile Partner" uspelo poštimati.
Težave sem imel pri registraciji omrežja, Mobitelov UMTS je močnejši ot T-2jev in če pustim na avtomatsko registriranje omrežja mi vsiljuje Mobitelovega. Moral sem dati na "manual" potem sem se lahko povezal. Čez noča pa se je povezava prekinila in zjutrtaj je spet bil registriran na Mobitelovo omrežje.
Kako bi sedaj nastavil, da naj ostane vedno na T-2 omrežju?
Težave sem imel pri registraciji omrežja, Mobitelov UMTS je močnejši ot T-2jev in če pustim na avtomatsko registriranje omrežja mi vsiljuje Mobitelovega. Moral sem dati na "manual" potem sem se lahko povezal. Čez noča pa se je povezava prekinila in zjutrtaj je spet bil registriran na Mobitelovo omrežje.
Kako bi sedaj nastavil, da naj ostane vedno na T-2 omrežju?
popster ::
Problem je lahko v tem da se to ne odvija na softwerski ravni ampak na hardwerski, da zamenja mrežo, ko pade signal.
Lahko naprimer poizkušaš izboljšati pozicijo z usb podaljškom.
Lahko naprimer poizkušaš izboljšati pozicijo z usb podaljškom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 12678 (6653) | Heisenberg |
» | Tušmobil omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 10649 (8708) | Dzhimen |
» | Izbira paketa - najboljša opcijaOddelek: Mobilne tehnologije | 10096 (9187) | EdoK |
» | Nakup telefona in izbira paketaOddelek: Mobilne tehnologije | 1631 (1349) | Mare3 |
» | T-2 in mobilna telefonija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9320 (6435) | nekdo123 |