Forum » Zvok in slika » Moods in Mystic Moods glasbeni CD
Moods in Mystic Moods glasbeni CD
TheHijacker ::
Že več kot pol leta gledam reklamo na Viva 1 na satelitskem kanalu in sicer kao Topshop varianta, kjer prodajajo glasbeno kompilacijo Moods (4CD) in Mystic Moods (4CD). Vse skupaj se mi zelo dopade, saj doma po službi programiram in potrebujem mirno glasbo, da me pomirja, ko 20 minut iščem napake v neki čisto brezvezni funkciji....... sem malo zajadral iz smeri .
Sem iskal po internetu, kje bi to lahko naročil pa nisem nikjer našel, da bi pošiljali v Slovenijo... Ima mogoče kdo te kompilacije in mi jih proda, ali pa lahko priporoča kakšno podobno glasbo, ki mi bo nežno igrala ob programiranju...
Sem iskal po internetu, kje bi to lahko naročil pa nisem nikjer našel, da bi pošiljali v Slovenijo... Ima mogoče kdo te kompilacije in mi jih proda, ali pa lahko priporoča kakšno podobno glasbo, ki mi bo nežno igrala ob programiranju...
http://www.google.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook in Google obtožena vmešavanja v ruske volitveOddelek: Novice / NWO | 4419 (3041) | Poldi112 |
» | RaceRoom Racing Experience (RRRE) Free2PlayOddelek: Igre | 3596 (1346) | Jst |
» | Youtube - dodajanje glasbe videoposnetkuOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1640) | orson |
» | cigarilosi se inhalirajo??Oddelek: Loža | 8742 (1530) | msjr |
» | TEAC 24x noče zapečt CD Texta!Oddelek: Strojna oprema | 1142 (917) | Matek |