Age of Empires Online
vir: bit-tech.netNovice » Ostala programska oprema » Microsoft se vrača z letalščino in Age of Empires
Lion29 ::
pr M$ so zafrknili z AOE.... jaz nestrpno pričakujem AOM 2... verjetno je ne bom nikoli dočakal
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
BoLhCa ::
Age of Empires celotna serija je korak pred ostalimi. Best of the best, bi lahko rekli :) AoM je bila tudi super, dvojke pomoje ne bo nikoli.
Komaj čakam tole AoE Online zna bit ultra hudo :)
Way-to-go Microsoft :)
Komaj čakam tole AoE Online zna bit ultra hudo :)
Way-to-go Microsoft :)
RejZoR ::
Jup, zadnji AoE je bil kr neki. Niti probal ga nisem. Se pa bi neizmerno veselil AoM 2. Enka je bila svetovna.
Zanimive misije na 3 koncih sveta, fajn 3D grafika, sicer rahlo poenostavljena proti AoE ampak vseeno zakon.
Sploh s Titani so v dodatku dobro začinili vse skupaj.
Zanimive misije na 3 koncih sveta, fajn 3D grafika, sicer rahlo poenostavljena proti AoE ampak vseeno zakon.
Sploh s Titani so v dodatku dobro začinili vse skupaj.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
ja sej....jaz AOM od izida do danes skoraj dnevno 1 odspilam...
zadnji AOE je pa prevec zasicen z detajli in je full tezko igrat.... igral sem skupaj 3h in odinstaliral nazaj.
upam res, da pride AOM2 ven in da ne bodo dali tolko teze na to, da izboljsajo grafiko (vsak listek na drevesih) ampak da bodo izboljsali samo igro, dali vec moznosti, vec "ras", mogoce dodali se 2-3 obdobja... ne vem, bomo vidli....
zaenkrat se veselim novega CIV-a
zadnji AOE je pa prevec zasicen z detajli in je full tezko igrat.... igral sem skupaj 3h in odinstaliral nazaj.
upam res, da pride AOM2 ven in da ne bodo dali tolko teze na to, da izboljsajo grafiko (vsak listek na drevesih) ampak da bodo izboljsali samo igro, dali vec moznosti, vec "ras", mogoce dodali se 2-3 obdobja... ne vem, bomo vidli....
zaenkrat se veselim novega CIV-a
mtosev ::
Microsoft naj lepo naredi se nov Rise of Nations. jaz bi bil zelo srecen z novim Nationsom
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
korenje3 ::
uf. Age of empires. kera legendarna igrica... v kateri sem bil med najboljšimi na svetu.
ja jaz sem bil tudi zlo dober v aoe... se spomnem se v casu navadnih modemov... sem mel po 30 jurjev na mesec racuna zaradi aoe :D
dejanslo ::
@korenje3, a si bil na tistem sončkovem turnirju v BTCju? :)
There`s More Than One Way To Do It
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epic Games zagnal lastno spletno trgovinoOddelek: Novice / Igre | 9041 (5380) | opeter |
» | Quantum Break (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 39562 (24966) | oo7 |
» | Nokia spet z rekordno izgubo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 15173 (13425) | SLO_Matej |
» | Alan Wake le za Xbox 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 17092 (15177) | ahac |
» | Ustvarjalci Flight Simulatorja ustanovili svoj studioOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4172 (2749) | ru7 |