Forum » Pomoč in nasveti » Problem z mašino 266 Celeron...
Problem z mašino 266 Celeron...
Piranha ::
Zdravo...
Moj problem je tokrat en računalnik, katerega poskusim sestavit skupaj...
Računalnik sem sestavil, pa mi je tudi delal... pol se pa je pač Windows )( sesul, ko je bil na njem inštaliran (logično) no in pol sem nekaj prestavil v biosu mislim da glede ramov in nato se mi več ni htela slika na monitorju pokazat naslednjič, pa sem mislil, da je to z biosom narobe nekaj, zato izklopim mašino, potegnem ven baterijo z matične pa je... hja, sem mislil tako, pa ni bilo tako... še sedaj me jebe nekaj... Pa sloh ne vem kaj... po mojem se bios še sedaj ni resetiral. Kak te naj resetiram bios drugače?
HELP!
Moj problem je tokrat en računalnik, katerega poskusim sestavit skupaj...
Računalnik sem sestavil, pa mi je tudi delal... pol se pa je pač Windows )( sesul, ko je bil na njem inštaliran (logično) no in pol sem nekaj prestavil v biosu mislim da glede ramov in nato se mi več ni htela slika na monitorju pokazat naslednjič, pa sem mislil, da je to z biosom narobe nekaj, zato izklopim mašino, potegnem ven baterijo z matične pa je... hja, sem mislil tako, pa ni bilo tako... še sedaj me jebe nekaj... Pa sloh ne vem kaj... po mojem se bios še sedaj ni resetiral. Kak te naj resetiram bios drugače?
HELP!
Piranha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9943 (8405) | Helena123 |
» | Tezava z startomOddelek: Strojna oprema | 2005 (1329) | Ales47 |
» | Gigabyte GA-7NNXP problem pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 1197 (1008) | Poldy |
» | PROBLEMI!!!! NA POMOC!!! Nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (749) | VidKo |
» | OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>Oddelek: Navijanje | 1335 (1029) | morphling1 |