Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik - pokrov
Prenosnik - pokrov
SG_101 ::
Pozdravljeni,
zanima me, če bi se lahko uveljavljalo garancijo za pokrov (zaslon) na prenosniku, ki škripa, ko se zapira oz. odpira? takšnega sem že dobil, ko sem ga kupil (pred skoraj 1 letom), vendar se na to nisem oziral, ker je bil to prvi laptop in sem mislil da je to normalno. potem pa sem pri kolegu videl, da se njegov pokrov normalno, tekoče odpira/zapira (ima pa isti model kot jaz - hp4710s)
EDIT: aja pa pred kratkim se mi je začelo dogajati, da ko izštekam/vštekam kabel za napajanje, se zaslon zatemni in zatemnjen tudi ostane. Spreminjanje svetlosti v nastavitvah ne pomaga. Edina rešitev je, da pokrov zaprem im odprem, da zaslon skoči na normalno svetlost. Napaka v SW ali HW?
kakšen nasvet?
hvala
zanima me, če bi se lahko uveljavljalo garancijo za pokrov (zaslon) na prenosniku, ki škripa, ko se zapira oz. odpira? takšnega sem že dobil, ko sem ga kupil (pred skoraj 1 letom), vendar se na to nisem oziral, ker je bil to prvi laptop in sem mislil da je to normalno. potem pa sem pri kolegu videl, da se njegov pokrov normalno, tekoče odpira/zapira (ima pa isti model kot jaz - hp4710s)
EDIT: aja pa pred kratkim se mi je začelo dogajati, da ko izštekam/vštekam kabel za napajanje, se zaslon zatemni in zatemnjen tudi ostane. Spreminjanje svetlosti v nastavitvah ne pomaga. Edina rešitev je, da pokrov zaprem im odprem, da zaslon skoči na normalno svetlost. Napaka v SW ali HW?
kakšen nasvet?
hvala
- spremenil: SG_101 ()
SG_101 ::
#000000 ::
Hardware napaka 100%, ali se je od tega ko se težko odpira-zapira kak flat kabel premaknil ali celo malo napokal, lahko pa ti je napokala tudi matična plata, zna pa bit kar je pri HP klasična napaka da ti je odstopil čip ali pa vse od naštetega + da je razmajan power vtikač.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rolete ali žaluzije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19258 (8177) | mirator |
» | Prenosnik zatemni slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (954) | uporabniik |
» | Zaslon na prenosniku postane temenOddelek: Zvok in slika | 1864 (1643) | wooted |
» | Črn zaslon POMOČ!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2121 (1941) | LordPero |
» | Telemach router-modem problemOddelek: Omrežja in internet | 3389 (3132) | gregyk |