Forum » Operacijski sistemi » Tema windowsov
Tema windowsov
aglaonema ::
Nisem čisto prepričan, če tema sodi sem, če ne, jo prosim premaknite.
Nekaj časa nazaj sem na računalnik naložil temo Windows 7 (drugače imam os Win XP). Zdaj pa želim iti nazaj na normalno temo, vendar se zatakne pri ikonah v opravilni vrstici.
Pri temi Win 7 so bile ikone take:
Ko pa spremenim temo nazaj v Win XP, pa dobim take ikone:
Torej, ne vem kaj narediti, da dobim tak videz normalnih, takih ikon:
Ko sem naložil temo Win 7, je bil zraven tudi program Styler, ki je spremenil ikone in še nekaj ostalih stvari. Program sem zbrisal, vendar videza še vedno ne morem spremeniti.
Se že vnaprej zahvaljujem za odgovor,
lep pozdrav
Nekaj časa nazaj sem na računalnik naložil temo Windows 7 (drugače imam os Win XP). Zdaj pa želim iti nazaj na normalno temo, vendar se zatakne pri ikonah v opravilni vrstici.
Pri temi Win 7 so bile ikone take:
Ko pa spremenim temo nazaj v Win XP, pa dobim take ikone:
Torej, ne vem kaj narediti, da dobim tak videz normalnih, takih ikon:
Ko sem naložil temo Win 7, je bil zraven tudi program Styler, ki je spremenil ikone in še nekaj ostalih stvari. Program sem zbrisal, vendar videza še vedno ne morem spremeniti.
Se že vnaprej zahvaljujem za odgovor,
lep pozdrav
- zavaroval slike: bluefish ()
bluefish ::
Ne poznam konkretnih programov, vendar sem imel pred leti z enim precej težav pri odstranitvi. Podobne izkušnje je imelo še nekaj uporabnikov.
Za popolno obnovitev stanja je bila žal potrebna ponovna namestitev sistema.
Pomaga lahko System Restore, če si pred namestitvijo naredil obnovitveno točko. Seveda pa bo povrnitev nazaj vplivala tudi na programe ipd., ki si jih morebiti od takrat nameščal.
Skratka, če ne bo kakega konkretnejšega nasveta, ti preostane le še format.
Za popolno obnovitev stanja je bila žal potrebna ponovna namestitev sistema.
Pomaga lahko System Restore, če si pred namestitvijo naredil obnovitveno točko. Seveda pa bo povrnitev nazaj vplivala tudi na programe ipd., ki si jih morebiti od takrat nameščal.
Skratka, če ne bo kakega konkretnejšega nasveta, ti preostane le še format.
Cold1 ::
Širina gumbov je nastavljiva - nekje v registry-ju.
Google - change taskbar button width lenght.
To nastavitev pa zna spreminjati tudi "TuneUp Utilities".
aglaonema ::
Širina gumbov je nastavljiva - nekje v registry-ju.
Ej res najlepša ti hvala. Je delovalo tole v registru.
Če slučajno koga zanima.. HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics > MinWidth
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4193 (3383) | hojnikb |
» | Problem ki ga ne znam identificirati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5865 (4710) | unknownjnz91 |
» | C particija vedno polna, tudi ce use zbrišemOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1219) | Yacked2 |
» | PC program za odpravljanje težav z računalnikomOddelek: Kaj kupiti | 1952 (1792) | bluefish |
» | Program za čiščenje registry-jaOddelek: Programska oprema | 2237 (2076) | SynTax64 |