Forum » Operacijski sistemi » Prijava v hidden account na Windows 7 Starter ?
Prijava v hidden account na Windows 7 Starter ?
MrStein ::
En account sem odstranil s prijavnega zaslona, pa se zdaj ne gre vanj prijavit.
ctrl-alt-del 2 krat, kot na XP, _ne deluje_.
Odstranil sem z nastavljanjem registry key-a HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList, zato da drugih uporabnikov ne bi motil in bi šel po vklopi direkt v "default" account.
Jaz pa bi se občasno prijavil v tega odstranjenega. V Windows XP si samo pritisnil dvakrat ctrl-alt-del in si vtipkal poljubno ime accounta. Tole žal v Windows 7 Starter ne prime.
Ve kdo rešitev?
ctrl-alt-del 2 krat, kot na XP, _ne deluje_.
Odstranil sem z nastavljanjem registry key-a HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList, zato da drugih uporabnikov ne bi motil in bi šel po vklopi direkt v "default" account.
Jaz pa bi se občasno prijavil v tega odstranjenega. V Windows XP si samo pritisnil dvakrat ctrl-alt-del in si vtipkal poljubno ime accounta. Tole žal v Windows 7 Starter ne prime.
Ve kdo rešitev?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7 Domena Remote: Ni Windows Security dialogaOddelek: Operacijski sistemi | 1586 (1440) | MrStein |
» | Wireless Network ConnectionOddelek: Omrežja in internet | 1150 (1012) | amigo_no1 |
» | Win XP --> Win2000 SP4 server domain logon start menu problem..Oddelek: Operacijski sistemi | 1062 (981) | Mercier |
» | kako narediti zagon kot je v NTOddelek: Operacijski sistemi | 973 (886) | bombacina |
» | Izklop računalnika z WIN 2KOddelek: Operacijski sistemi | 1084 (1001) | blazp88 |