Forum » Kaj kupiti » PC program za odpravljanje težav z računalnikom
PC program za odpravljanje težav z računalnikom
Robert ::
Zanima me kakšne imate kaj izkušnje in kateri program priporočate za dignosticiranje in odpravljanje težav z računalnikom, ki je lahko licenčen (po možnosti z nadaljnimi brezplačnimi upgradi) ali brezplačen, za Windows XP Pro oziroma Visto. Program je lahko brez antivirusnega dela.
IVo ::
TuneUP utilities je meni najboljši. http://www.tune-up.com/products/tuneup-...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IVo ()
Yohan del Sud ::
Hja kakšni so simptomi najprej reci? In Konfiguracija. In firma? Diagnosticirni programi ne delajo čudežev, če je kaj v osnovi zajebenega...
www.strancar.com
Robert ::
Počasno odpiranje-zagon računalnika, počasno odpiranje map, izredno počasno odpiranje excel in word datotek kot direkten file in ne preko Offica, virusa ni, sistem: Intel Pentium 4, 3,4 GH, RAM: 2GB, Windows XP Pro SP3 SLO, 2 HD WD.
bluefish ::
če imaš sistem nameščen že precej časa + tono programja, potem je razlog morda v tem.
Uporabi CCleaner in malo očisti vse skupaj.
Uporabi CCleaner in malo očisti vse skupaj.
__Devil__ ::
teh programov je ogromno: WinXP Manager, Spybot - Search & Destroy, SuperCleaner, Error Repair Professional, RegCure, Registry Winner, TuneUp Utilities 2009, CCleaner.. te imam recimo jaz.
LP!
LP!
feryz ::
teh programov je ogromno: WinXP Manager, Spybot - Search & Destroy, SuperCleaner, Error Repair Professional, RegCure, Registry Winner, TuneUp Utilities 2009, CCleaner.. te imam recimo jaz.
LP!
Že če daš zgoraj omenjene programe na comp, po možnosti na automatsko delovanje, ti bodo računalnik nenormalno "zabremzali".
bluefish ::
res je. Velikokrat nekateri pretiravajo s tovrstnimi programi in naredijo več škode kot koristi. Namesti enega ali maksimalno dva, izklopi vse avtomatske funkcije in na vsake toliko časa ročno poženi pregled, popravilo, čiščenje,...
Seveda pa ne pozabi redno defragmentirati disk. Fragmentacija je tudi pogost vzrok za počasnost.
Skratka, najprej z nekim programom malo počisti, nato pa še defragmentiraj. Za osnovno bo Defragmenter vgrajen v Win povsem dovolj.
Seveda pa ne pozabi redno defragmentirati disk. Fragmentacija je tudi pogost vzrok za počasnost.
Skratka, najprej z nekim programom malo počisti, nato pa še defragmentiraj. Za osnovno bo Defragmenter vgrajen v Win povsem dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4156 (3346) | hojnikb |
» | Problem ki ga ne znam identificirati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5836 (4681) | unknownjnz91 |
» | programi za optimizirano delovanje računalnikaOddelek: Programska oprema | 7682 (7332) | zee |
» | Program za čiščenje kompaOddelek: Programska oprema | 4567 (3827) | opeter |
» | Program za čiščenje registry-jaOddelek: Programska oprema | 2231 (2070) | SynTax64 |