Forum » Omrežja in internet » Windows Live Hotmail VS Gmail
Windows Live Hotmail VS Gmail
slitkx ::
Povejte, kaj vam je všeč ter vas moti pri enem in drugem.
Prosim, da pišete le tisti, ki ste preizkusilo oz. morda celo redno uporabljate oba.
Zanima me vaša z uporabo v brskalniku...se v kakem od brskalnikov eden oz. drugi odreže bolje/slabše?
Go, speak.
Prosim, da pišete le tisti, ki ste preizkusilo oz. morda celo redno uporabljate oba.
Zanima me vaša z uporabo v brskalniku...se v kakem od brskalnikov eden oz. drugi odreže bolje/slabše?
Go, speak.
noraguta ::
osebno mi gre naživce v hotmailu reklama, sicer mi je pa nekako bolj všečen. sploh z reading panelom. +tega lepo dela push z windows live mail klientom.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
PromeuZ ::
Yahoo ima občasno kar velike težave s prebavljanjem emailov, pa tudi preveč paranoičen spam filter. Se je že pripetilo in se dogaja, da se v inbox pripeljejo emaili z nekaj dnevno zamudo. Nov vmesnik mi je precej bolj všeč od starega in tudi bolj pregleden, vendar na kombinaciji Opere & starejšega pc-ja enostavno neuporaben zaradi svoje počasnosti. Še en minus yahoo-ja je to, da je za brezplačno verzijo uradno dovoljen le dostop preko web vmesnika.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Prosim za ponovna mnenja brez otročjih prepucavanj.
Funkcionalnost.
Varnost podatkov.
Hitrost prejemanja pošte.
Zanima me predvsem zaradi marčevske Google-ove spremembe politike (all in one).
Lp.
Funkcionalnost.
Varnost podatkov.
Hitrost prejemanja pošte.
Zanima me predvsem zaradi marčevske Google-ove spremembe politike (all in one).
Lp.
JK007 ::
Nikjer ne vidim nekih otroških prepucavanj !
Če si tak hudo pameten je najbolje, da ju sam nekaj časa testiraš in se potem za boljšega odločiš !
Če si tak hudo pameten je najbolje, da ju sam nekaj časa testiraš in se potem za boljšega odločiš !
....... www.kabelska.net .........
Mišljeno je bilo kot prošnja za vnaprej, zato umiri svoj ton.
Če imaš kaj konkretnega za pripomniti, daj, sicer pa, prosim, ne spamaj.
Hvala.
Če imaš kaj konkretnega za pripomniti, daj, sicer pa, prosim, ne spamaj.
Hvala.
zee ::
Gmail. Dela.
V brskalnikih delata oba, dasiravno ta nacin dela crtim in vselej uporabljam email klienta (Apple Mail ali Thunderbird).
Pricakovati, da Microsoft ne gleda tvoje poste (tako kot Google), je smesno.
V brskalnikih delata oba, dasiravno ta nacin dela crtim in vselej uporabljam email klienta (Apple Mail ali Thunderbird).
Pricakovati, da Microsoft ne gleda tvoje poste (tako kot Google), je smesno.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poglejte analizo svojih metapodatkov iz GmailaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8983 (5953) | xxx |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7780 (6339) | Tody |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9666 (7547) | ABX |
» | Gmail, Yahoo, HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2684 (2289) | slitkx |
» | Gmail bo deloval tudi brez povezaveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6419 (3658) | CaqKa |