Forum » Igre » Brink e3
Brink e3
soldier111 ::
Najprej se opravičujem za nekoliko neumno vprašanje ampak me igra Brink zelo zanima in če jo kdo bolje pozna naj mi prosim odgovori.
In sicer enih prvih filmčkov je bil gameplay container city.Igra mi je bila všeč a ko je prišel ven online demo brink na e3 je bila igra spremenjena, večinoma boljša ampak drugačna. npr. življenje je bil tako kot pri znani cod seriji zdaj na e3 online demo pa je bil življenje kot pri doomu =) , tudi character customization je čisto drugačen . Veliko je razlik in prosim naj mi kdo razloži ali gre to za online razliko ali kaj drugega.
hvala za vase odg. =)
In sicer enih prvih filmčkov je bil gameplay container city.Igra mi je bila všeč a ko je prišel ven online demo brink na e3 je bila igra spremenjena, večinoma boljša ampak drugačna. npr. življenje je bil tako kot pri znani cod seriji zdaj na e3 online demo pa je bil življenje kot pri doomu =) , tudi character customization je čisto drugačen . Veliko je razlik in prosim naj mi kdo razloži ali gre to za online razliko ali kaj drugega.
hvala za vase odg. =)
- spremenil: soldier111 ()
popster ::
to je online demo?
na prvi pogled zgleda da boš igral v teamu. Sicer lahko poišeč wikipedia article in tam raziskuješ kaka je igra..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tom Clancy's The Division (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44701 (2735) | oo7 |
» | HALO 6 in druge Halo igre(Halo 5 in Halo Wars 2 )Oddelek: Igre | 4323 (1536) | simnov |
» | Anthem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 23476 (11183) | dolenc |
» | Watch Dogs 2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 13653 (8037) | Tr0n |
» | E3 2013 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20709 (17874) | oo7 |