Forum » Pomoč in nasveti » Email pošiljanje ne dela
Email pošiljanje ne dela
pravnik ::
Imam Outlook. Ko dam z desnim klikom send by email mi ne naredi ničesar. Kaj bi bilo lahko narobe? Dosedaj je delalo?
KoMar- ::
T-2jev SMTP lahko po novem uporabljaš samo za pošto iz @t-2.net. Če imaš nastavljen kak drug e-naslov, ti ne bo delalo.
logout ::
Imam občutek, da se vidva ne razumeta. Ne gre za to, da pravnik ne bi mogel pošiljati pošte, ampak mu v Windowsih ne deluje več povezava med desnim klikom in Outlookom. Najverjetneje je to nastalo po instalaciji kakšnega novega programa. Kako odpraviti nevšečnost težko rečem, ker ne uporabljam Outlooka, a mogoče bo kdo drug vedel.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Nekaj mi je prišlo na misel. Ker mi pošiljanje iz raziskovalca deluje, ne deluje pa mi pošiljanje iz Total Commanderja, je mogoče težava v 32 in 64. Winsi so 64 in Outlook tudi, TC pa pač ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 2003 pošiljanje pošte in linkiOddelek: Pomoč in nasveti | 2379 (2174) | lojze8 |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18744 (17092) | barakus |
» | Outlook - problem z mail računiOddelek: Omrežja in internet | 4119 (4023) | Oxford |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5434 (4823) | Matko |
» | e-mail na nokiji 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 1776 (1698) | divx man |