Forum » Pomoč in nasveti » Dodajanje slik v mail
Dodajanje slik v mail
zdenko2 ::
Zdravo,
prosil bi te za pomoč oziroma nasvet kako lahko vsavim - oziroma prenesem direktno npr. fotografije in podobno iz mape v mail ne da bi iskal gradivo preko priponke po mapah? Namreč to sem lahko počel v starejšem Microsoft Outlooku ? Zdaj v novem mi pa to nikaokor ne rata ?
Najlepša hvala za pomoč ,
srečno!
Zdenko
prosil bi te za pomoč oziroma nasvet kako lahko vsavim - oziroma prenesem direktno npr. fotografije in podobno iz mape v mail ne da bi iskal gradivo preko priponke po mapah? Namreč to sem lahko počel v starejšem Microsoft Outlooku ? Zdaj v novem mi pa to nikaokor ne rata ?
Najlepša hvala za pomoč ,
srečno!
Zdenko
- spremenil: bluefish ()
MIHAc27 ::
Ko začneš pisati nov email ne sme biti "golo besedilo" izbrano ampak obogateno ali HTML.
Nato samo greš na Vstavljanje > Slike in izbereš iz kje pride slika. Najbolj verjetno iz datoteke.
Sedaj se slika nahaja med tekstom, ne kot priponka.
Nato samo greš na Vstavljanje > Slike in izbereš iz kje pride slika. Najbolj verjetno iz datoteke.
Sedaj se slika nahaja med tekstom, ne kot priponka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3225 (631) | huwi |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12456 (7624) | operator88 |
⊘ | kam je shranilo datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2253 (2020) | KoMar- |
» | outlook expres priponkaOddelek: Programska oprema | 2407 (2073) | sloxl8 |
» | Outlook Express težavaOddelek: Programska oprema | 1572 (1476) | Engineer_SLO |