» »

na PayPal brez kreditne?

na PayPal brez kreditne?

Lion29 ::

zanima me, ce poznate kaksno alternativo, da si na paypal racun nakazem neko vsoto... problem je kreditna kartica... kako resiti brez?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

#000000 ::

Da ti nekdo drug ki ima paypal nakaže s svojega računa, ti pa mu nakažeš na njegov ttr ali daš gotovino v roke.

ja sej.. problem je dobit takega... sploh pa damu veckrat serjes po glavi

Pesimist ::

ali pa gres na A banko po visa electron. Ni vezana na nic deluje pa kot klasicna visa, tudi z paypalom brez problema. Lahko seveda tudi kero koli drugo banko ki ima debetne karte. Vse namrec nimajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

aja? lahko kupis brez da odpres racun tam?

lambda ::

Ne, za Viso Electron potrebuješ račun (vsaj pri Abanki je tako).

hotlips ::

Ko sem jaz pred (davnimi) časi iskal takšno rešitev so mi tole http://mywirecard.com/en/Home.html svetoval. Kej več ti žal ne morem povedat, ker se mi je bolj enostavno zdel it na abanko po viso electron, pa takrat je bla celo zastojn, zdej pa se mi zdi da je 15EUR na let.

lp.hl

kaki racun? ja oni ti odprejo racun za karto valda. drugace zadeva sploh nemore delovat sej je karta samo extension za racun. Nerabis pa met dobenega drugega racuna pri njih ali mesecnih prelivol. Jaz iz nkbm nakazujem na viso elektron od abanke. Vcasih sem mel mastercard od nkbm samo sem jo skenslo, ker se mi ni zdela vec da je 100% varovana ker pri tolkih in takih shopih ko sem direktno kupoval brez paypala me je kr stisnilo ko sem samo pomislo nato.

Zgodovina sprememb…

;-) ::

škoda nea paypal prodaja na trafikah bonov da bi si kupo kartico naprimer za 10,20,50,100$ in naložo

Gandalfar ::

Pa naj ti prijatelj nakaze.

KuntaKinte ::

lahko bi v trafiki,banki prodajali prednaložene mastercarde,tak ko imajo v italiji se mi zdi

taka karta je neuporabna za vecina stvari. Paypal in recuring subskripcije zahtevajo fikno karto. Ni niti dovol da je dnar na paypal racunu ce ni kartice v ozadju.

razen ce je taksna kot od teh, in ni throw away sorte once emty. http://g.moneybookers.com/mastercard/en...

Zgodovina sprememb…

Sicer mam to viso od abanke ze, nevem niti ce so kaksne starostne zahteve za njo. Tak da to od moneybookers nerabim glih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137760 (17724) igi82m
»

Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
330114523 (33373) Vetrpiha
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333109667 (36714) PINki
»

PayPal - Moneybookers

Oddelek: Loža
274644 (3627) alless
»

PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7317001 (9322) techfreak :)

Več podobnih tem