Forum » Šola » Študij filozofije
Študij filozofije
ChiefThunder ::
Pozdravljeni!
A mamo kakšnega filozofa kle gor? Namreč vsakršne informacije v tej smeri so zaželjene. Kakšen je protokol, možnosti zaposlitve, predispozicije, skratka en filozofski (tudi realen) opis dotičnega študija/poklica.
Hvala
lp
A mamo kakšnega filozofa kle gor? Namreč vsakršne informacije v tej smeri so zaželjene. Kakšen je protokol, možnosti zaposlitve, predispozicije, skratka en filozofski (tudi realen) opis dotičnega študija/poklica.
Hvala
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Gandalfar ::
hmm, poklic: profesor Filozofije ;-)
Ubistvu ne vem. Vprasi na tvoji soli koga, ki je zadolzen da daje dijakom informacije o vpisu na fakulteto. Pa tvoj profesor filozofije bi ti tudi znal kaj vec o tem povedat :)
Ubistvu ne vem. Vprasi na tvoji soli koga, ki je zadolzen da daje dijakom informacije o vpisu na fakulteto. Pa tvoj profesor filozofije bi ti tudi znal kaj vec o tem povedat :)
DavidJ ::
Jst sem se pred slabim tednom vrnil z maturanca v Grciji in eden od spremljevalcev je bil profesor fil in soc. Clovek je prava faca in sva se (pa tudi ostali) dost menla o vseh stvareh. Ko se ga vprasal kako je studiral je rekel, da je studiral v pedagoski smeri; postal je prof. filozofije in ne filozof. Sem ga vprasal, kaj lahko filozof dela in je premisljeval... potem pa reku: "Luft mesa."
Svetoval mi je se, da ni dobro it studirat filozofije, razen ce ti je to dodaten studij, ker v tem ni kruha. Pa se to je dodal: "Manj kot clovek ve, bolje spi." S tem je hotu povedat, da odkar je prof. filozofije se pocuti nekako nesrecnega.
Svetoval mi je se, da ni dobro it studirat filozofije, razen ce ti je to dodaten studij, ker v tem ni kruha. Pa se to je dodal: "Manj kot clovek ve, bolje spi." S tem je hotu povedat, da odkar je prof. filozofije se pocuti nekako nesrecnega.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študij kognitivne znanosti (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 22730 (12392) | labrys |
» | Debata pri filozofijiOddelek: Šola | 4254 (2700) | Saladin |
» | študij zgodovineOddelek: Šola | 7302 (7056) | T-h-o-r |
» | Filozofija: Aristotel in PlatonOddelek: Šola | 6725 (5848) | ShowDown |
» | Filozofija - Ali vemo, kaj je sreča? - malo pomoči ;)Oddelek: Šola | 1829 (1385) | Thomas |