Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 starter in register
Windows 7 starter in register
OmegaM ::
Pozdravljeni.
Trenutno se utrujam z win 7 starter, da bi mi samodejno zapisalo neke nastavitve z register, ampak sta se mi pojavili dve tezavi.
1. Ce hocem rocno nastaviti NOGUIBOOT v registru mi v windosu ne deluje kot bi moral, sier shrani ze, ampak se pa postavi vrednost v prejnsnje stanje, sedaj pa ne vem kaj je narobe.
Primer:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control]
"SystemStartOptions"="/NOEXECUTE=OPTIN /NOGUIBOOT"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control]
Naj omenim, da sem tole pobral iz interneta, sicer pa sem uporabil resitev kot je ....
"SystemStartOptions"="NOEXECUTE=OPTIN NOGUIBOOT"
... in mi je drugem racunalniku deluje.
Ce pa delanm na starter pa mi ne shrani,. ce tudi rocno naredim ali pa mogoce z uvozom registra.
2. Tezava:
Pravtako hocem v register vpisat nekje da bi mi samodejno nastavili windows klasicno themo.
Vendar ne vem kje, sicer sem nasel kje se dela v xp sistemu, ampajk tu p ane najdem.
Hvala.
LP, M
Trenutno se utrujam z win 7 starter, da bi mi samodejno zapisalo neke nastavitve z register, ampak sta se mi pojavili dve tezavi.
1. Ce hocem rocno nastaviti NOGUIBOOT v registru mi v windosu ne deluje kot bi moral, sier shrani ze, ampak se pa postavi vrednost v prejnsnje stanje, sedaj pa ne vem kaj je narobe.
Primer:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control]
Naj omenim, da sem tole pobral iz interneta, sicer pa sem uporabil resitev kot je ....
"SystemStartOptions"="NOEXECUTE=OPTIN NOGUIBOOT"
... in mi je drugem racunalniku deluje.
Ce pa delanm na starter pa mi ne shrani,. ce tudi rocno naredim ali pa mogoce z uvozom registra.
2. Tezava:
Pravtako hocem v register vpisat nekje da bi mi samodejno nastavili windows klasicno themo.
Vendar ne vem kje, sicer sem nasel kje se dela v xp sistemu, ampajk tu p ane najdem.
Hvala.
LP, M
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
dukedl ::
1. probi z msconfig(google it)
2. starter edition je oklesten do konca, še ozadja ne morš menjavat - pomoje da tem tudi ne
2. starter edition je oklesten do konca, še ozadja ne morš menjavat - pomoje da tem tudi ne
lp dukedl
jest10 ::
OmegaM ::
Vem ja, poznam to, ampak jaz bi rabilce kdo zna povedati skozi register kako in kaj.
Hvala.
Hvala.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4903 (3588) | vbohinc |
» | Windows Disk Check se samodejno zaženeOddelek: Strojna oprema | 1313 (1231) | amigo_no1 |
» | A je to virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (1954) | fulgur |
» | Daemon tools-uninstallation-nočeOddelek: Programska oprema | 1879 (1751) | Vajenc |
» | Kako popolnoma zbrisat stare driverjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (886) | kita103 |