» »

Priklop zvočnikov

Priklop zvočnikov

Mare3 ::

No za naslov nisem vedel kaj naj dam pa sem izbral tega. No da razložim kaj hočem narest: imam računalnik povezan z kablom na radio stolp in imam zvok preko zvočnikov na radio stolpu. Zdaj bi pa rad na stolp povezal še LCD-TV in ne vem kako naj to povežem s katerim razdelilcem in kablom je to najlažje in najceneje narest. Stolp je sedaj povezan s tem kablom:



Lp Mare!

zagi123 ::

Katere vhode pa ima stolp? Najlažje bi bilo z činč-činč kablom (bel in rdeč), v primeru da ima LCD audio out. V nasprotnem primeru se da povezat prek SCART-činč kabla, izhoda za slušalke...kot pravim, odvisno od vhodov stolpa in izhodov LCDja.

Mare3 ::

Ja sej lcd pa stolp znam povezat sam problem je če hočem povezat zravven še comp. Zdej mam tko prvezan: činč-činč v stolpu in tisti 3,5mm v računalnik. A se sploh da privezat še lcd zraven?

zagi123 ::

Amm, ravno prej si dejal da neveš kako LCD povezat... če znaš torej oboje povezat, kje je problem? Ima stolp samo en vhod in bi rad zvezal obe napravi na en kabel?

Mare3 ::

Ne razumeš kaj hočem. Stolp ima samo en vhod činč-činč in bi rad na njega privezal LCD in comp.

zagi123 ::

Hja lahko bi dobil kabel, samo jih ne delajo... Lahko recimo pokličeš v Terno, pa vprašaš če ga imajo/če ga lahko naredijo. V tem primeru bi moral nujno izklopiti LCD če hočeš poslušati računalnik in obratno, sicer bi lahko skuril vhodno vezje/ojačevalec od stolpa...Boljša rešitev bi bila line selector ali majhen 2-channel mixerček, v omenjeni trgovini bi morali to imeti.

Desty ::

2 kanalni mixerček ali pa KVM audio switch.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop glasbenega stolpa na TV

Oddelek: Zvok in slika
137425 (3032) matjazekk
»

3.5mm -> toslink

Oddelek: Zvok in slika
286120 (4690) Mavrik
»

32LG3000 televizor

Oddelek: Zvok in slika
102201 (1976) goblinsly
»

Optični kabel z činč izhodom

Oddelek: Zvok in slika
124740 (4466) Igi.M
»

Vprašanje, glede racunalnika in zvocnikov..

Oddelek: Zvok in slika
81574 (1353) Shadowman-x

Več podobnih tem