Forum » Šola » Študij strojništva VS
Študij strojništva VS
zila90 ::
Sem dijak 3. letnika računalniške šole, a sem zadnje leto ugotovil, da me programiranje enostavno ne zanima. Ker se bom drugo leto moral vpisati na fakulteto sem počasi že začel razmišljati o smereh. Zelo zanimiva se mi zdi smer Strojništvo VS. Zdaj me pa zanima, (tisti ki imate izkušnje) ali mi priporočate ta faks, glede na to da ne hodim na srednjo strojno in ali se da faks narediti tudi če si nov na tem področju?
atena85 ::
sej si tehnik, pomoje komot, če se boš učil
moj tip tkole pravi:
Gregor pravi (22:55):
če sem jz elektro uni. z litostrojem nardil, bo tud on s tehniško strojno
pa sem mel pomoje manj pojma kokr ga ma on
moj tip tkole pravi:
Gregor pravi (22:55):
če sem jz elektro uni. z litostrojem nardil, bo tud on s tehniško strojno
pa sem mel pomoje manj pojma kokr ga ma on
Zgodovina sprememb…
- spremenil: atena85 ()
Grey ::
Se da komot. Sem imel precej sošolcev, ki niso bili strojniki niti sam nisem bil na srednji strojni, ampak na računalniški. Če si kolikor toliko inteligenten in dovzeten za stvari ti bo šlo brez problema. Osebno sem imel nekaj težav, ampak nič kar se ne bi dalo rešiti s tem, da si stvari malo razjasniš s pomočjo knjig in sošolcev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova tehniška gimazija - izkušnje prosimOddelek: Šola | 5678 (4920) | Unknown_001 |
» | FDVOddelek: Šola | 3570 (2819) | RatedR |
» | Šolanje, stopnja II. -> srednja računalniška šolaOddelek: Šola | 3650 (3294) | pickle_rick |
» | Srednja strojna šola ali Gimnazija?Oddelek: Šola | 6095 (5446) | Mateja987 |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48297 (45779) | Jan987 |