Forum » Programska oprema » Volume Mixer
Volume Mixer
alphasaphir ::
Zdravo,
Pozna kdo mogoče kak boljši mixer za win 7, kjer bi lahko imel odprta na laptpou 2 filma vsakega na svojem ekranu in bi tudi zvok lahko pošiljal 1X na zvočnike, drugič na slušalke. Ker v tem navadnem mixerju loči source (programe) med sabo, vendar mu ne moreš določit outputa.
Je to sploh možno z vgrajeno zvočno Conexant Cx20561 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] PCI (High Definition Audio Device na Lenovo N500, čipset osnovne plošče Intel Cantiga PM45), ima pa tudi hdmi. Bi rešili kaki driverji moj problem?
LP
Pozna kdo mogoče kak boljši mixer za win 7, kjer bi lahko imel odprta na laptpou 2 filma vsakega na svojem ekranu in bi tudi zvok lahko pošiljal 1X na zvočnike, drugič na slušalke. Ker v tem navadnem mixerju loči source (programe) med sabo, vendar mu ne moreš določit outputa.
Je to sploh možno z vgrajeno zvočno Conexant Cx20561 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] PCI (High Definition Audio Device na Lenovo N500, čipset osnovne plošče Intel Cantiga PM45), ima pa tudi hdmi. Bi rešili kaki driverji moj problem?
LP
popster ::
Z usb zvočniki mi je to uspelo na winXP, ubistvu rabiš dve zvočni, razen če ti vspe na rear channels, kar ni tko lahko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audacity - nimam snemalne napraveOddelek: Zvok in slika | 870 (775) | tonccy |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (4198) | gasos |
» | Ni zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1874) | skovac13 |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5087 (4151) | Dabl |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2540 (1899) | charlotte |