Forum » Pomoč in nasveti » Težave s tiskalnikom
Težave s tiskalnikom
smajzelj ::
Živjo!
Uporabljam tiskalnik Epson sx205 in imam operacijski sistem vista home premium. Do zdaj mi je tiskalnik kar dobro delal,zdaj je pa kar nehal delovati,računalnik ga noče zaznati.
kaj naj naredim?
lp
Uporabljam tiskalnik Epson sx205 in imam operacijski sistem vista home premium. Do zdaj mi je tiskalnik kar dobro delal,zdaj je pa kar nehal delovati,računalnik ga noče zaznati.
kaj naj naredim?
lp
Rias Gremory ::
jst nimam osebno nobenih izkušenj z epsonovimi tiskalniki, mam pa izkušnje z visto. Vista je pa zajebavala en moj hp tiskalnik, tako da je veliko možnosti da je vista kriva. Lahko je tudi tiskalnik seveda, koliko časa ga že imaš?
Je lah več rešitev:
1. Pobriši vse driverje za tiskalnike ki jih imaš na računalniku, potem namesti najnovejši driver.
2. Probaj uporabiti kakšen drug usb kabel za priključitev tiskalnika na računalnik, probaj še kakšen drug usb vhod na računalniku.
3. Če imaš tiskalnik še v garanciji, ga nesi na servis da boš ugotovil če je sploh tiskalnik kriv.
4. V skrajnem primeru naloži windows xp, kar bi moglo rešiti problem. Najbolj pa predlagam sedmico!
Lp, LinksysOne
EDIT: Eto še link do driverjev, če slučajno nisi najdel strani: http://esupport.epson-europe.com/Suppor...
Je lah več rešitev:
1. Pobriši vse driverje za tiskalnike ki jih imaš na računalniku, potem namesti najnovejši driver.
2. Probaj uporabiti kakšen drug usb kabel za priključitev tiskalnika na računalnik, probaj še kakšen drug usb vhod na računalniku.
3. Če imaš tiskalnik še v garanciji, ga nesi na servis da boš ugotovil če je sploh tiskalnik kriv.
4. V skrajnem primeru naloži windows xp, kar bi moglo rešiti problem. Najbolj pa predlagam sedmico!
Lp, LinksysOne
EDIT: Eto še link do driverjev, če slučajno nisi najdel strani: http://esupport.epson-europe.com/Suppor...
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printer noče printatOddelek: Pomoč in nasveti | 1632 (1195) | MrStein |
» | Težave s tiskalnikomOddelek: Strojna oprema | 6177 (5869) | andromedar |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1834 (1626) | |ke |
» | Printer ne delaOddelek: Strojna oprema | 909 (861) | CWIZO |
» | Problem z epson printerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 874 (772) | Matek |