» »

League of Legends

League of Legends

Temo vidijo: vsi
««
20 / 42
»»

kriko07 ::

ks pa je ADC? gg. Adc mora imeti Kille,tudi če je naredil ks.

6151 ::

kriko07 je izjavil:

ks pa je ADC? gg. Adc mora imeti Kille,tudi če je naredil ks.

Killi se morajo čimbolj razporediti med adc(50%),mid(30%),top(20%), ker če ima adc 20 killov, drugi pa vsi skupaj 4-5 je skoraj nemogoče zmagati če ADC naredi kakršnokoli napako
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Mene pa zanima kako dobiti več IP-ja
In zakaj jaz včasih dobim 225 Ip-ja,včasih pa kr po 90. Pa igram Normal game.

kr?en ::

Prva zmaga dneva ali kaksen drug IP boost.

Twixz ::

Kot support ne moreš pocarryjat vsake igre, to se je dokazalo.

In glede na to, da mi support najmanj ustreza kot lane, se vseeno potrudim, čeprav poante z Sightstonom še vedno ne dojamem (zakaj bi si kupoval sighstone, če s tremi wardi zwardaš polovico mape komaj?). Vsako igro imam Assist/Death ratio nad 5, povprečje imam 4 deathe, 20 assistov na game, včasih več deathov, včasih več assistov.
Kakorkoli. Ta igra je ratala čudna, če je to izraz ki bi to najbolje opisal.
Najbolj na k***c mi gre pa to, ker če gre bronze player duo s silver playerjem, silver player izgubi mislim da 25% več točk, nisem ziher.

Kot igra mi je še vedno všeč, team comp. se še vedno trudim usklajevat kot support, ker so ostali preveč noobi da bi ga igrali, čeprav ne priznajo ampak troll pickajo top lane first pick in potem ko jim napišeš zakaj niso tako dobri kot obljubljajo napišejo "stfu" ali "i'm better than your mom" včasih tudi "fuckin-g fagg-ot i will report you for unskilled".

Ampak dobro. Išče se ADC, ki bi bil pripravljen iti bot z mano. Supporte znam igrati praktično vse, se pa močno prilagajam ADC (Miss Fortune/Sona ; Ezreal/Lux ; Twitch/Nami ; Varus/Leona ; itd. )

Pa lep popoldan in večer še naprej, se vidimo na serverju ob devetih! :) (Kdor je za itak naj napiše svoj nickname tule).

Halfdead987 ::

Kje igrate? West ali Nordic%East?

West.

St235 ::

In glede na to, da mi support najmanj ustreza kot lane, se vseeno potrudim, čeprav poante z Sightstonom še vedno ne dojamem (zakaj bi si kupoval sighstone, če s tremi wardi zwardaš polovico mape komaj?).

ker lahko spamaš warde, ko je treba. simple as that. Ni malo situacij, ko moraš je sight kje nujen in je treba tudi 2-3 warde spamat v bush da vidiš kaj se dogaja.Pa še slot ti da HP bonus, ki ga z klasičnimi wardi nimaš. Jaz imam pač vedno SS in potem vison warde. Definitivno bolj cost eficient kot če bi imel v enem sight warde in v drugem vison warde.

Havq ::

živ

mogoče malo neumno vprašanje ampak bom vseeno vprašal.

koliko mdg naredi ulti od Caitlyn pri lvl 18, 700(+550)+armor pen.

se da to kako izračunati koliko HP mu vzame?ali samo sešteješ (700+550)?

hvala za odgovore
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

kol damage ona naredi sam sešteješ, kolk damaga pa dejansko prejme nasprotnik pa je odvisno od njegovega armorja.

kako se pa to izračuna?a je tko,recimo da smo vsi lvl 18,moj ulti nardi 700(+550),to je skupaj 1250 dmg.pa recimo da ima nasprotnik
100 armorja,potem sam odšteješ in naredi 1150 dmg,tak da bi ubil nasprotnika, če bi imel 1000 HP?sem na pravi poti?
sprašujem zato,da bi mogoče na hitrco na pamet(s pomočjo kalkulatoja) kdaj pa kdaj izračunal,če se mi splača uporabit ulti.

hvala za odgovore

mijav7 ::

addy93 ::

Havq je izjavil:

kako se pa to izračuna?a je tko,recimo da smo vsi lvl 18,moj ulti nardi 700(+550),to je skupaj 1250 dmg.pa recimo da ima nasprotnik
100 armorja,potem sam odšteješ in naredi 1150 dmg,tak da bi ubil nasprotnika, če bi imel 1000 HP?sem na pravi poti?
sprašujem zato,da bi mogoče na hitrco na pamet(s pomočjo kalkulatoja) kdaj pa kdaj izračunal,če se mi splača uporabit ulti.

hvala za odgovore

Skratka... Amm. Ultimate attack od Caitlyn butne 1200 (npr.)... Če ti naciljaš tank-a, ki ima 100 armorja je hit zmanjšan za 50%... potem butneš 600...
100 = 50%
200 = 65%
300 = 75%
400 = 80%

Tkole gre... AL neki tazga :-D

@mijav7

bom prebral,hvala za linka

@addy93

hvala za enostavni odgovor

Havq je izjavil:

hvala za odgovore

Armor pomeni % zmanjšanja škode, in ne golo številko. Ampak v vsakem primeru ne boš imel časa, da kaj dosti računaš. Največ kar lahko narediš je da imaš v glavi kolk škode narediš nekomu z okol 100 armorja in potem iz glave prilagajaš številko glede na to koga ciljaš.

swiftpwns ::

Twixz je izjavil:

Kot support ne moreš pocarryjat vsake igre, to se je dokazalo.

In glede na to, da mi support najmanj ustreza kot lane, se vseeno potrudim, čeprav poante z Sightstonom še vedno ne dojamem (zakaj bi si kupoval sighstone, če s tremi wardi zwardaš polovico mape komaj?). Vsako igro imam Assist/Death ratio nad 5, povprečje imam 4 deathe, 20 assistov na game, včasih več deathov, včasih več assistov.
Kakorkoli. Ta igra je ratala čudna, če je to izraz ki bi to najbolje opisal.
Najbolj na k***c mi gre pa to, ker če gre bronze player duo s silver playerjem, silver player izgubi mislim da 25% več točk, nisem ziher.

Kot igra mi je še vedno všeč, team comp. se še vedno trudim usklajevat kot support, ker so ostali preveč noobi da bi ga igrali, čeprav ne priznajo ampak troll pickajo top lane first pick in potem ko jim napišeš zakaj niso tako dobri kot obljubljajo napišejo "stfu" ali "i'm better than your mom" včasih tudi "fuckin-g fagg-ot i will report you for unskilled".

Ampak dobro. Išče se ADC, ki bi bil pripravljen iti bot z mano. Supporte znam igrati praktično vse, se pa močno prilagajam ADC (Miss Fortune/Sona ; Ezreal/Lux ; Twitch/Nami ; Varus/Leona ; itd. )

Pa lep popoldan in večer še naprej, se vidimo na serverju ob devetih! :) (Kdor je za itak naj napiše svoj nickname tule).

eu west, IswiftpwnsI

tt2 ::

Mene pa zanima, kateri championi so taki, da lahko igrajo v treh ali več linijah. Namreč, sem šele lvl 10 in bi rad imel take champione, s katerimi se lahko igra v čim več linijah. Vem za Kayle, Elise, kateri so še pa ostali. Sta tudi Zed, Jarvan taka?

tt2 je izjavil:

Mene pa zanima, kateri championi so taki, da lahko igrajo v treh ali več linijah. Namreč, sem šele lvl 10 in bi rad imel take champione, s katerimi se lahko igra v čim več linijah. Vem za Kayle, Elise, kateri so še pa ostali. Sta tudi Zed, Jarvan taka?

Teemo :-D

Jarvan,Volibear,Jax,akali

kha, zed, diana

Zadnje 2 dni zaganjam LoL in ko ga zaženem in grem v igro mi cel internet začne j%#$t. Zakaj to?

Twixz je izjavil:

Zadnje 2 dni zaganjam LoL in ko ga zaženem in grem v igro mi cel internet začne j%#$t. Zakaj to?

Wifi? Kakšen komp maš?
Šteka cel PC al samo net? povej nam kaj več... :-/

Sem zrihtal. Že dolgo sem se odločal, pa sem se odločil - formatiral kompjuter, dela vse kot urica.

Za LoL pa samo še tole rečem - ko pa igraš ranked, in se nekako sprijazniš s usodo supporta in prideš potem do takšne meje da pri 20+ assistov na igro izgubiš... Pa res več ni pomoči temu sistemu.

Zraven sem pa namotaval Gold division III igralce ko so iskali igralca za ranked team in so me hoteli sprobat 5v5 custom game (in sem bil edini bronze tam, vsi ostali silver II minimum).
Žalost je ta LoL, res.

Eureka ::

20 assistov ni no ravno nek hud dosežek :) Sam sem gold1 in ko se mi bo dalo bom poizkusil poseči kaj višje, prejšno sezono sem igral in nikoli prilezel višje od 1300 elota.. Zakaj ? Preveč sem se razpizdil, ko me je kak rager pljuval po čisto neporebnem in sem preprosto disconnectal ali pa včasih celo namerno feedal.. Da prideš višje moraš znati tudi marsikaj požret in jim guzice lizat... Zato tudi vsakič med igranjem premišljujem če bi sploh še igral, ali pa raje poiskal kakšen špil v bolj prijaznem okolju.

Mislim imaš primere ko se že po 10 sec v pregamelobbyu zmerjajo, kot da mu je un gihkar pred njemu mamo trpal ... Pa ko bi vsaj šlo za nezrele otroke, to imaš vsakršnih degenerirancev in te kar mine volja in je res težko redno igrati ne da jim postajaš podoben, ker slej kot prej dosežejo do tebe, neglede kako debelo kožo misliš da imaš ...

Lep pozdrav
Mene pa zanima če kdo ve kakšne Iteme,z katerimi MORA! dati celotnemu Teamu Ability power,ali Armor,ali Damage,ali Magic. Resist.
Še nekaj me zanima:
Zakaj npr če je nasprotna lux naffidana in celoten team reče da moramo kupovati magic.resist ?

1- Glej Items with an aura effect

2- Magic resist zniža damage, ki ga bo Lux(oz kateri koli magic dmg) naredila, če seveda nima nič Magic(Spell) Penetrationa
25 magic resistance -> ×0.8 incoming magic damage (20% reduction).
100 magic resistance -> ×0.5 incoming magic damage (50% reduction).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 6151 ()

Zdravo,

mene pa zanima, če je/so znan naslov/i glasbe pri tem trailerju.ali pa vsaj pri 1:44,ko pride Ashe.

Trailer: LOL Trailer

hvala za odgovor

Jerry000 ::

tle pomoje ni naslova. Kolikor vidim je to soundtrack od LOL vendar malo spremenjen

8-)

Kaj je to level 1 al elo 400 ? :D Mal builde poglej, sploh od ashe mi je mega :D

Lvl 10 :))

Jp,level 10 :Dscore je vseeno top

Hi Riot
Today I wanted to play Volibear jungl.But when i was in game i had to leave,because outside was very bad storm,so had to leave.Im sorry,so can you please dont bann me?
Thanks Riot

Upam da razberete kaj sem napisal.Ali me lahko pač zaradi tega bannajo,ker je bila nevihta zunaj?

TehDucky ::

Če boš enkrat leaval sredi gejma te ne bojo banal, te pa bojo če boš to naredu 5-10x

olasitu ::

Lahko te. Al te bojo? Mogoče ja mogoče ne. Če leavaš usake tolk cajta ni nč zato če pa konstanto boš meu pa kmal probleme.

Danes sm leaval prvič po dneh tednih. Prvič sm mogu ker sm mogu it na njivo umeten gnoj sijat :),ampak me niso bannal.
Tako da upam da me tut sedaj nebodo :)
LP

Nekaj utrinkov iz igre z Jarvanom IV.

res,da je bil Draven AFK,mogoče bi biu izid igre drugačen.Nikoli ne bomo vedeli...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Havq ()

Ta vaš Riven je smešen, nasprotnik s tremi dobro nafeedanimi APji on pa zero MR, pa tudi ti bi lahko poleg Spirit visagesa naredil vsaj še kak aegis (zase in auro za team )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eureka ()

Nismo bili premade,da ne bo kašne zmote.

ja vem,MR sm mu 154,Armorja pa 210,AD pa 190,mogoč bi lah namest black cleaverja kupu,Maw of Malmortius,
za MR.za team sm mu locket.

da se pohvalim še s pentakillom,smo zmagal ,mel smo pa enga afk-morgano

slabo

Jerry000 ::

Pentakill, lepa:)

Halfdead987 je izjavil:

slabo

glede,da sm biu sam na bot lanu proti malph in nidale,(kr ni blo morgane)mi je kr dobro šlo.

Normal games are just as much important as the weather.

kr?en ::

Twixz je izjavil:

Normal games are just as much important as the weather.

+1

Limaj screene, ko bos Gold ali visje na westu.

treach ::

Objavljen je bil relativno dolg in obsežen članek, v katerem je govora o slovenski League of Legends sceni, njenih igralcev in ekip ter seveda tekmovanj. Vse ljubitelje igre LoL (in obiskovalce foruma) vljudno vabim k branju članka z naslovom League of Legends še naprej obnoreva Slovenijo, v katerem spregovori tudi vsem znani Zarmony. Če se vam branje dopade spremljajte še tole spletno stran.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: treach ()

Iz bronze IV prilezel na silver I v roku slabega meseca. Nič elo-boostinga, je pa res da sem veliko (60-70%) iger igral duoQ s sošolcem ki je bil takrat bronze III in je zdaj silver II.
Če kdo išče duoQ partnerja, lahko obišče tudi stran team summon (google) in se tam gor registrira. Probal sem, našel sem duoQ, ampak je bil podn od podna. Mogoče imate vi več sreče.
Par nasvetov vam dam:
1. Malo preučite champione. Cca. 5 champov za vsak lane.
2. Odigrajte par NORMAL iger s champi ki so vam všeč.
3. Ko boste ugotovili kateri champ vam leži za en lane oz. zberite si 3 champe ki vam najbolj ležijo na vsakmu lanu. (skupaj 15 champov, da se razumemo)
4. Nabavite si rune page-ov cca. 3 (da jih boste imeli 5 - PRIPOROČLJIVO JE, DA JIH IMAŠ VSAJ 8).
5. Ko si jih nabavite, preglejte malo spletne strani na katerih so predstavljeni "pro" buildi in se za začetek ravnajte po njih, da dobite občutek kako si oblikovati rune/masteries-e za vsak lane.(par strani ki vam lahko pomagajo so sledeče - mobafire, probuilds)
6. Ko začnete z ranked igro, počakajte da se ljudje stepejo za svoj lane. Če kdo calla ADC, je velika možnost da je slab, ampak če vam ostane support, ga probajte supportat.
7. Največkrat vam bo ostal za pickat support, adc, mid, jungle, top (od največkrat do najmanjkrat).
8. Preprečujte flamanje, če bo kdo flamal čez drugega, ga pomirite. Flamanje je dostikrat razlog za rdečo barvo na koncu.
9. Izkažite se v svojem lanu. Dajajte koristne napotke soigralcem.
10. Ne pustite se motiti nasprotniku. Če ste boljši od njega mu ne pišite in se ne hvalite v /all chatu. Če vas on hoče sprovocirat, stisnite TAB in kliknite tisti oblaček zraven njegovega imena (ignore).
11. Support je zelo underrated, ampak tudi zelo zelo hard carry type of lane. Še posebej če igraš Janno. Smatrana je za OP supporta in to tudi je. Ima monstrous disengage z ultijem, shield z very low cooldownom in še slow/tornado lift up. Za support pick sem izdelal tabelo s pomočjo par prijateljev na skypu (link dobite po zasebnem sporočilu - če koga zanima). Izdelana je po sistemu kateri support najbolj paše kateremu ADC in kateri support je najboljši proti kateremu ADC + kateri support je najboljši proti kateremu supportu.
12. V bronzu moraš biti pripravljen igrati vsak lane, je pa res, da v bronzu praktično ni pomembno kdo koga countra oz. katerega chmapiona pickaš proti kateremu.
13. Učinkovita je taktika red steala, ki pa je tudi potratna. Recimo. Purple team štarta na blue-ju ker ima junglerja Sejuani. Blue team ima junglerja nocturna. Ker blue team ve da bo sejuani začela pri blue-ju ker je mana dependant, lahko gre preverit če kdo covera red od purple teama. Če ga ne, ga lahko nardi in za to pridobi red buff. Edini pogoj je, da se ta red naredi SMITELESS. Potem gre nocturne nazaj na svoj blue, ga spuče in potem naredi še svoj red naknadno.
Priporočljivo je, da support Blue teama, ki laufa 0/13/17 masteries in ima 1minute ward, ter 50 more starting gold warda Blue team red-a, v primeru da ga hoče Purple team stealat. Ne le da covera red-a, tudi velika možnost first blooda je. :)

Kaj naj še dodam? Nevem, še vedno v iskanju DuoQ, le da sedaj ne rabim sramotno reči da sem bronze IV ampak lahko ponosno rečem Silver I!! :)
Naj me kdo popravi če misli da sem svetoval napak.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Twixz ()

Halfdead987 je izjavil:

8-)

And I'm already LVL 30,atm playing 4th ranked ^^

oemdzi ::

Lol ti si pa cel vodič naredil.
Jaz sem tudi na začetku igral tu pa tam, bil rankan okrog 1200 elo, potem sem nehal za nekaj mesecev, ter nato v 3 mesecih ko so se pojavili ti divisioni skoćil iz silver 3 do gold1 brez nekih muk. Sicer sem res malce izboljšal igro, a glavna stvar je bila da sem nehal leavat in countertrollat, ker so mi v preteklosti znali popuščat živci, ko sem gledal te napihnjence ... Sedaj več ne igram, ker žal nisem oseba, ki bi lizala anus, samo zato da bi imel 1 normalen špil :))

še en video na to temo :P
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

Omg,freakin' ranked -.-
Why do I always get retarded team -.-
««
20 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
887114877 (8842) Jerry000
»

Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )

20830586 (3905) acookook
»

Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37691999 (17741) Superboyy
»

Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )

11521539 (13609) ahac
»

V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227651 (20586) Jst

Več podobnih tem