» »

League of Legends

League of Legends

Temo vidijo: vsi
««
31 / 42
»»

Jerry000 ::

korenje3 je izjavil:

kero ime imaš da preverimo?

http://www.lolking.net/summoner/euw/224...

850 elo?

To je pravi...ampak ranked ne igram že 3 mesce. Ker sm enostavno popizdu. Zdej sam za foro igram še. No, sm tut tle popizdu k sam kar slišm je noob, fuck your mother, i go afk, i troll itd. U kurcu useskp

Twixz ::

Če nardimo mal matematike..
Igram naprimer mid, in pohrustam enemy mida ene 5x do mid game-a in sm nafeedan. To pomeni da sm pridobil na našo stran 20% zmage in enemyju zbil 20% možnosti za zmago.
Če začnem roamat in nafeedam še en lane npr. top, spet zbijem 20% enemyju in sebi nabijem 20%.
Če ADC zna farmat (ne glede na kille) in outfarma enemy ADCja za 40-50 ima itak 3 kille v dobrem, je spet 20%.

Počasi ampak vztrajno se vidi, da en lane lahko dosti vpliva na zmago ekipe. ČE zna igrati.

Najbolj vpliven za feedanje lanov je itak jungler. Zato tudi mainam jungle, ker se nekako tam najbolj znajdem. Je pa res da sem v gold in da praktično znam (ne obvladam kot diamond, ne me narobe razumet) vsakega heroja in se ne branim igrati kateregakoli lane-a.
Zdaj, to callanje lanov mi gre res pošteno na racku, čeprav tudi sam napišem kaj bi rad igral. Navsezadnje, bolje je da pustiš nekoga igrati mid, ki to hoče, kot pa da pickaš pred njim mid in se potem on slabše odreže. Moja filozofija.

Je pa res, da support tudi dost pripomore k zmagi, nevem zakaj ga tako underratajo vsi. Praktično vsak ulti je gamechanging od supportov, predvsem zaradi CC-ja (Nami, Thresh, Sona,...) in pa tudi vision ki ga zagotavlja dober support ni kr tako. :)

Jerry = obstajajo primeri ko ti nisi kriv to se strinjam. Sam v vsakem primeru bo vedno obstajala šansa da bi lahko odigral bolje, razen če naredi tvoj team ace ali pa sam nardiš pentakill. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Twixz ()

Se strinja. Brat je znal farmat, sma mela več farma, sma premagala bot lane...edini problem je cait. Ampak če je kak ql jungler naju velikokrat reši (v smislu da ganka in pusti njemu kill-adcju). Ampak spet kokr sm reku, mi2 dobima na bot 20% več za zmago, top nafeeda in enemy dobi 20% več za zmago, pol pa če še jungler kje faila pa smo tam. Ne rečem da obvladam ampak ej no...če so opice ne mormo drgač. Zmagovala sma tko, kadar so bli dobri teami sma mela 4zmage 1 defeat. Ko so pa opice pršle sma pa dejansko za vsako zmago potem tudi zgubila nakar je nastal status quo

korenje3 ::

me prov zanima kako se igra na 850 elo trolol.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Halfdead987 ::

>me prov zanima kako se igra na 850 elo trolol.

Jerry000 je izjavil:

To je use res...ampak nevem...sem igral z bratom premade. On je bil ADC Corki jaz pa Supp Talon. Oba sma VEDNO ownala bot pol pa začela malo gankat da sma pomagala drugim. Zmag sma imela 60%. Zakaj? Ker je na vsakih 3 zmage top feedal kot car, potem je še mid ganku top da se je še mid malo nafeedal in potem je bilo konec. Ok mi2 sma že nekako jih pobivala ker je brat bil nafeedan, ampak kaj ko potem sama ostanema resna in vsi začnejo solote hodit. Nvem no...res je da ne smeš druge krivit ampak pizda no, zmeraj pa nisi ti kriv -.-. Če dobim opice v team pol nimaš kej. Mela sma tut soliden team k je tut feedal, ampak so se zbrali in začeli malo razmišljat in se držat no solo. Takrat smo zmagal. Ko pa opice divjajo same tam po enemy jungle je pa konc...feedajo.
In ja, sma jim lepo govorila naj se ne hodi solo, naj ostanejo, naj kupijo MR, Armor kadar potrebno...ništa

:)

Halfdead987 je izjavil:

>me prov zanima kako se igra na 850 elo trolol.

Jerry000 je izjavil:

To je use res...ampak nevem...sem igral z bratom premade. On je bil ADC Corki jaz pa Supp Talon. Oba sma VEDNO ownala bot pol pa začela malo gankat da sma pomagala drugim. Zmag sma imela 60%. Zakaj? Ker je na vsakih 3 zmage top feedal kot car, potem je še mid ganku top da se je še mid malo nafeedal in potem je bilo konec. Ok mi2 sma že nekako jih pobivala ker je brat bil nafeedan, ampak kaj ko potem sama ostanema resna in vsi začnejo solote hodit. Nvem no...res je da ne smeš druge krivit ampak pizda no, zmeraj pa nisi ti kriv -.-. Če dobim opice v team pol nimaš kej. Mela sma tut soliden team k je tut feedal, ampak so se zbrali in začeli malo razmišljat in se držat no solo. Takrat smo zmagal. Ko pa opice divjajo same tam po enemy jungle je pa konc...feedajo.
In ja, sma jim lepo govorila naj se ne hodi solo, naj ostanejo, naj kupijo MR, Armor kadar potrebno...ništa

:)

Ahhhh sorry, še dobro da si me citiru, TARIC sem mislil ne talon:)

> Nvem no...res je da ne smeš druge krivit ampak pizda no, zmeraj pa nisi ti kriv -.-.

Čisto res. Če je team game je pač lahko team kriv. ( Ne team,igralec v teamu).
Jaz sem enkrat mid igral pa sva z junglerjem veliko gankala top (Fiora vs. Singed). Fioro smo nafeedali (je bila v našem teamu) pa jo je vseeno ownal. Lahko ji je delal kar ji je hotel
(neke vrste Proxy singed) pa ga sploh ni mogla ubit.

pa to je še dobr če je sam en tak k feeda, to sma z bratam kamot prenašala. Problem je k je top, mid in jungle opičjak. K se ne potrudjo pa poslušajo. Se sm reku, so tut feedal ampak so se pol k seb spravli pa začeli igrat, maš pa take k ne jebejo 10 posto

6151 ::

Ravno spravljam enega iz bronze4 na silver, pa se z lahkoto da pocarriat (20 games, 90% win chance)
Z kassa/diana mid
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Če bi se jst sekiral in se oziral na take stvari kot jih vi pišete tule ne bi bil niti silver.

Tud sam sm bil bronast ampak sem človek, "ki si da rečt". In zato, ker sem pošlihtal par stvari v svoji igri sem zdej zlat. Več pa v tej sezoni niti nočem dosežt, mogoče naslednjo sezono plat/diamond, odvisno od časa ki ga bom vložil v to. :)

Včasih izgubim game s scorom 19/6/17 ADC in imam 500 cs-a, imam screenshote od vseh gamov ko sem izgubil z nenormalno dobrimi scori, pa jih zdaj pogledam in se nasmehnem. Pač sem izgubil.
Je pa nekaj res. Če si sam dosti dober, in si MVP ekipe (po goldu, itd.), potem se ti to pozna tudi na izgubi LP. Ko sem se spravljal iz bronze sem imel res nore score, deathov 2,3 na game in KDA ratio nad 5 vsak game. Na koncu sem izgubil 4,5 LP na poraz in pridobil 20+ na zmago. :)

Nvem...k rečeš da si si pošlihtal, jaz niti nevem kaj naj...ker ko opičjaki pridejo je konc...al mam pa pač bad luck kar je kar pogost pojav

M-XXXX ::

For the fuc* sake zakaj vedno dobimo take ekipe...

Twixz je izjavil:

Če bi se jst sekiral in se oziral na take stvari kot jih vi pišete tule ne bi bil niti silver.

Tud sam sm bil bronast ampak sem človek, "ki si da rečt". In zato, ker sem pošlihtal par stvari v svoji igri sem zdej zlat. Več pa v tej sezoni niti nočem dosežt, mogoče naslednjo sezono plat/diamond, odvisno od časa ki ga bom vložil v to. :)

Včasih izgubim game s scorom 19/6/17 ADC in imam 500 cs-a, imam screenshote od vseh gamov ko sem izgubil z nenormalno dobrimi scori, pa jih zdaj pogledam in se nasmehnem. Pač sem izgubil.
Je pa nekaj res. Če si sam dosti dober, in si MVP ekipe (po goldu, itd.), potem se ti to pozna tudi na izgubi LP. Ko sem se spravljal iz bronze sem imel res nore score, deathov 2,3 na game in KDA ratio nad 5 vsak game. Na koncu sem izgubil 4,5 LP na poraz in pridobil 20+ na zmago. :)

Aja? Torej naj preprosto igrnoriram dejstvo da imamo na topu nasusa,ki je v 30ih minutah Q nastackal ene 80? Ali pa to da imamo za ADCja AP Teemota z 25 farme pri 10ih minutah? In supporta,ki niti botlane ne warda?

TehDucky ::

Bronze problems.

Zakaj enostavno ne vzameš championov, kateri so dovolj močni, da ne umrejo takoj in lahko delajo veliko škode. Začni igrat unorthodox in pa pusti meto zadaj na bronzu, vse kar rabi bronze player je da se nauči last hitat pravilno in že ma šanso za Silver V.

Igrej Mordekaiserja ali pa Yoricka, eden je dober counter enemy ADCju, drugi je fajn če gre vašmu ADCju fajn, oz. da bo dlje živel v TF.

Če ne pa kakšn stream pogledat pa kej novga odnest od Ocelota ;)

Sej če dobim mid Branda ni problema. Dominiram in carrjam.
Sam po*ukan pick order. Nikoli se ne bi smelo last picku pustit supportat (vsaj v Bronzu).

TehDucky je izjavil:

Bronze problems.

Zakaj enostavno ne vzameš championov, kateri so dovolj močni, da ne umrejo takoj in lahko delajo veliko škode. Začni igrat unorthodox in pa pusti meto zadaj na bronzu, vse kar rabi bronze player je da se nauči last hitat pravilno in že ma šanso za Silver V.

Igrej Mordekaiserja ali pa Yoricka, eden je dober counter enemy ADCju, drugi je fajn če gre vašmu ADCju fajn, oz. da bo dlje živel v TF.

Ocelote? Kaj vidis na njem? Sem ga gledal lani in letos na tekmovanju, lani nafeedal mid ko car, letos pa tut. Kokr sm letos gledu je vecino ocelote feedal:D, tko da so itq zgubili SK Gaming. Men niso ql

Jerry000 je izjavil:

TehDucky je izjavil:

Bronze problems.

Ocelote? Kaj vidis na njem? Sem ga gledal lani in letos na tekmovanju, lani nafeedal mid ko car, letos pa tut. Kokr sm letos gledu je vecino ocelote feedal:D, tko da so itq zgubili SK Gaming. Men niso ql

LOL. Ocelote je zakon.
Sicer pa

FTW.
Btw Nasusa probaj na ranked. Zakon je.

Jerry, mogoče boš ti poslušal za razliko od tega peanutheada Halfdeada.
Glej, primer ene igre ki sem jo izgubil

Epiq

Epiq

Pač soloQ. Zakaj sem imel tule dva phantoma? Ker so se iz vseh lanov nažgali v bazo super minioni in sem jih moral pobit + GA se je že aktiviral in sem imel 5 minute cooldown. Mogoče, če bi kupi Mercurial Sabertusk ali Frozen Mallet... Itak je biu game lost. :)

Tule je pa primer soloQanja ko sem dejansko pocarryal.

Carried.

Carried.

Sreča je bla ta, da sva bila s Karmo duoQ in da sva se prek Skypa pogovarjala kdo bo kaj buildal, torej jaz Aegis, ona pa ostale stvari. Lahko bi bilo bolje, ampak vseeno, zadovoljen z zmago.

Pač vi bronze playerji (#nohate) boste nekako vedno videli druge da so krivi za vaš poraz.
Torej, recimo da dobiš opice v ekipo.
Prvo kot prvo vas bo gankal mid, ki bo nafeedan. Vi boste krivili da nihče ni rekel ss. Ne boste pa pomislili, da bi lahko mogoče, na vsake 3 minione ko jih ubijete (govorim za ADC lane) pogledali na minimapo če je mid na midu in če se slučajno kje vidi junglerja. Če vi kličete ss super, ne se pa zanašat na druge da vam bodo klicali ss. Če vam ga kličejo je super, samo NE SE ZANAŠAT na to. :)
Drugo kot drugo, raganje v bronze je na visokem nivoju, tudi flamanje. Če bo kdo dal 1,2 mogoče celo 3 kille v enem lanu enemyju, ga sflamajo do konca, ragajo ceu game in potem še kdo na koncu leava zaradi tega, pol pa vsi jamrate "Report this, report that."
Imam res ogromno iger ko zaostajamo 5,6,7/0 in na koncu zmagamo. Pa to verjetno zaradi večih razlogov:
~ Imamo boljše late game champione.
~ Imamo boljši team comp.
~ Pridobivamo gold drugje (Drake, farmanje). Nevem, nikoli se nisem sekiral pa če smo bli 10 killov zadaj. Dokler ne izgubiš, se bori in ne izgubljaj časa z raganjem in flamanjem ostalih pa tudi če so 0/8/0. Nič ne boš dosegel s tem. Mogoče da kdo AFK-ja. :)
Tretje kot tretje, v Bronze velja neko sveto prepričanje v to, da je support in samo support zadolžen za wardanje. In če drake/baron ni wardan je support največji krivec za to in vsi govorite report support. Jst kot jungler na vsak recall kupim najmanj 2 warda. Da wardam top lane in en ward v rezervi če enemy dela draka/barona, itd. Wardajo lahko vsi, 75 golda so štirje minioni. Veliko, a?
Četrto kot četrto, veliko stvari je še, nevem malo premisli kateri segment igre bi lahko izboljšal.:)

"Aja? Torej naj preprosto igrnoriram dejstvo da imamo na topu nasusa,ki je v 30ih minutah Q nastackal ene 80? Ali pa to da imamo za ADCja AP Teemota z 25 farme pri 10ih minutah? In supporta,ki niti botlane ne warda?"

@Halfdead : Ja, ignoriraj. Če ima Nasus ki je Q nastackal 80 v 30ih minutah, bodi ti ADC ki je v 30ih minutah naredil 250 farme in da preprosto dominiraš svoj lane.
Drugače pa, če vidiš da je taka problematika support v bronze, pa ti igraj supporta in se izkaži :-). Ali pa najdi duoQ ki maina supporta in z njim igraj. Sicer pa, če spremljaš LCS in te fore, vidiš da je bot lane redkokdaj wardan, ker junglerji prihajajo od zadaj na gank (Thresh lantern, Evelynn's stealth,...). :)
Ne glede na to, kako slabo igra tvoj team, poskrbi da boš ti odigral tako kot je treba.

hawkwood ::

Setsuno je izjavil:

hawkwood je izjavil:

Ja sem bil na istem. Hotel priti iz Bronze, pa sem sedaj Silver I. Raje bi šel nazaj v Bronze, prov nočem it v Gold. Že sedaj so tekme popolnoma nezabavne. Moraš bit čist skoncentriran, z glavo pri stvari. Bit pozoren na vse detajle, ker drugače hitr zaostaneš. Da ne rečem da je communiti čedalje slabši, ko napreduješ. Sam tolk da bi namerno zgublov, pa šel v Silver V pa tut ne:D Sej načeloma lahko igraš normal, kjer so igralci kot bi proti AI špilov, ker ponavad igrajo champe ki jih ne obvladajo.

mogoče pa moraš bit skoncentriran v silverju sam zato pač ker nisi dost dobr, da bi zmagu ne skoncentriran

Ja to mi je čist jasen, da pač nisem dovolj dober. Na živce mi gre nelinearen match making sistem. Že ko greš iz ene divizije v drugo se vidi da so kar naenkrat matchi težji. Da ne rečem ko prideš iz Bronze v Silver. Pa predvidevam ko prideš iz Silver v Gold isto (bom verjetno kmalu videl). Sicer se potem hitreje učiš, ko igraš težje matche, sam jaz se nočem učit. Rad bi se zabaval :)

Kot sem rekel, raje bi normal igral, sam tam je pa folku vseeno, pickajo champe ki jih niti približno ne znajo igrat in potem ali imaš čist lahke matche al pa totalno nemogoče za zmago.

Drugače na ranked če obvladaš enga champa, lahko prideš do Gold verjetno. Jaz imam 75 tekem na Miss fortune, 72% win rate in tako sem prišel iz bronze III do silver I. Pač to je champ ki ti carrya mid game in če znaš v mid gamu narediti pritisk na objektive si zmagal game. Pa tudi če imaš mid ali top ki feeda.

No priti moram v Gold da dobim en skin za nagrado:D

TehDucky ::

Jerry000 je izjavil:

TehDucky je izjavil:

Bronze problems.

Nč ne vidim na njem, edino to da je bil prvi od "pro" playerjov katerega ime sem se spomnil po več kot parih mescih ne-sledenju pro scene.

Sem šel dans en game in mi elektriko vn vrže, morm čakat najdl cajta da se mi modem nazaj postav, vmes ko nazaj pridem smo že zgubljal, nafeedana vayne z nekimi 6-3, jaz pa imel 4-1 ko sem šel (4-2 ker sem dcjal sredi lejna) pol pa še neki pogledam cs od zyre na midu (nasprotne) in mela 220 minionov v 20minuti, jz pa samo... mkayy naša oriana pa nekih pol manj.

Setsuno ::

hawkwood je izjavil:

Setsuno je izjavil:

hawkwood je izjavil:

Ja sem bil na istem. Hotel priti iz Bronze, pa sem sedaj Silver I. Raje bi šel nazaj v Bronze, prov nočem it v Gold. Že sedaj so tekme popolnoma nezabavne. Moraš bit čist skoncentriran, z glavo pri stvari. Bit pozoren na vse detajle, ker drugače hitr zaostaneš. Da ne rečem da je communiti čedalje slabši, ko napreduješ. Sam tolk da bi namerno zgublov, pa šel v Silver V pa tut ne:D Sej načeloma lahko igraš normal, kjer so igralci kot bi proti AI špilov, ker ponavad igrajo champe ki jih ne obvladajo.

mogoče pa moraš bit skoncentriran v silverju sam zato pač ker nisi dost dobr, da bi zmagu ne skoncentriran

Ja to mi je čist jasen, da pač nisem dovolj dober. Na živce mi gre nelinearen match making sistem. Že ko greš iz ene divizije v drugo se vidi da so kar naenkrat matchi težji. Da ne rečem ko prideš iz Bronze v Silver. Pa predvidevam ko prideš iz Silver v Gold isto (bom verjetno kmalu videl). Sicer se potem hitreje učiš, ko igraš težje matche, sam jaz se nočem učit. Rad bi se zabaval :)

Kot sem rekel, raje bi normal igral, sam tam je pa folku vseeno, pickajo champe ki jih niti približno ne znajo igrat in potem ali imaš čist lahke matche al pa totalno nemogoče za zmago.

Drugače na ranked če obvladaš enga champa, lahko prideš do Gold verjetno. Jaz imam 75 tekem na Miss fortune, 72% win rate in tako sem prišel iz bronze III do silver I. Pač to je champ ki ti carrya mid game in če znaš v mid gamu narediti pritisk na objektive si zmagal game. Pa tudi če imaš mid ali top ki feeda.

No priti moram v Gold da dobim en skin za nagrado:D

To ni čist res morš razumet, da če prideš v silver 2+ si med top 20% igralceu na svetu in je logično, da bodo igre težje v top 20% v EU kot pa če si med 0% in 80% ljudi, ki ubistvu sploh ne poznajo osnov igre.

Twixz je izjavil:

Jerry, mogoče boš ti poslušal za razliko od Halfdeada (sem peanuthead btw).

Epiq

Epiq

Pač soloQ. Zakaj sem imel tule dva phantoma? Ker so se iz vseh lanov nažgali v bazo super minioni in sem jih moral pobit + GA se je že aktiviral in sem imel 5 minute cooldown. Mogoče, če bi kupi Mercurial Sabertusk ali Frozen Mallet... Itak je biu game lost. :)

Carried.

Carried.

Sreča je bla ta, da sva bila s Karmo duoQ in da sva se prek Skypa pogovarjala kdo bo kaj buildal, torej jaz Aegis, ona pa ostale stvari. Lahko bi bilo bolje, ampak vseeno, zadovoljen z zmago.

Pač vi bronze playerji (#nohate) boste nekako vedno videli druge da so krivi za vaš poraz.
Prvo kot prvo vas bo gankal mid, ki bo nafeedan. Vi boste krivili da nihče ni rekel ss. Ne boste pa pomislili, da bi lahko mogoče, na vsake 3 minione ko jih ubijete (govorim za ADC lane) pogledali na minimapo če je mid na midu in če se slučajno kje vidi junglerja. Če vi kličete ss super, ne se pa zanašat na druge da vam bodo klicali ss. Če vam ga kličejo je super, samo NE SE ZANAŠAT na to. :)
Drugo kot drugo, raganje v bronze je na visokem nivoju, tudi flamanje. Če bo kdo dal 1,2 mogoče celo 3 kille v enem lanu enemyju, ga sflamajo do konca, ragajo ceu game in potem še kdo na koncu leava zaradi tega, pol pa vsi jamrate "Report this, report that."
Imam res ogromno iger ko zaostajamo 5,6,7/0 in na koncu zmagamo. Pa to verjetno zaradi večih razlogov:
~ Pridobivamo gold drugje (Drake, farmanje). Nevem, nikoli se nisem sekiral pa če smo bli 10 killov zadaj. Dokler ne izgubiš, se bori in ne izgubljaj časa z raganjem in flamanjem ostalih pa tudi če so 0/8/0. Nič ne boš dosegel s tem. Mogoče da kdo AFK-ja. :)
Tretje kot tretje, v Bronze velja neko sveto prepričanje v to, da je support in samo support zadolžen za wardanje. In če drake/baron ni wardan je support največji krivec za to in vsi govorite report support. Jst kot jungler na vsak recall kupim najmanj 2 warda. Da wardam top lane in en ward v rezervi če enemy dela draka/barona, itd. Wardajo lahko vsi, 75 golda so štirje minioni. Veliko, a?
Četrto kot četrto, veliko stvari je še, nevem malo premisli kateri segment igre bi lahko izboljšal.:)

"Aja? Torej naj preprosto igrnoriram dejstvo da imamo na topu nasusa,ki je v 30ih minutah Q nastackal ene 80? Ali pa to da imamo za ADCja AP Teemota z 25 farme pri 10ih minutah? In supporta,ki niti botlane ne warda?"

@Halfdead : Ja, ignoriraj. Če ima Nasus ki je Q nastackal 80 v 30ih minutah, bodi ti ADC ki je v 30ih minutah naredil 250 farme in da preprosto dominiraš svoj lane.
Drugače pa, če vidiš da je taka problematika support v bronze, pa ti igraj supporta in se izkaži :-). Ali pa najdi duoQ ki maina supporta in z njim igraj. Sicer pa, če spremljaš LCS in te fore, vidiš da je bot lane redkokdaj wardan, ker junglerji prihajajo od zadaj na gank (Thresh lantern, Evelynn's stealth,...). :)
Ne glede na to, kako slabo igra tvoj team, poskrbi da boš ti odigral tako kot je treba.

S supportom nemorem carrjyat. Zato ga niti nočem igrat. Igram mid lane branda,kjer imam kda 15-3 pa ene 7 iger odigranih in bp carryjam. Sem že na poti v Bronze 2 :) (75lpja).
In kako bo prišel iz odzadaj če si na purple side? Te bojo divali? Lahko pa igraš najbolj op adcja tristano in jim z Rocket Jumpom pobegneš.
Je pa v Bronzu imho najboljši adc mf. Zaradi ultija.

Twixz je izjavil:

Jerry, mogoče boš ti poslušal za razliko od tega peanutheada Halfdeada.

Epiq

Epiq

Carried.

Carried.

Dobri nasveti:). Glede mojega ranked pa tko, igram premade in igram support. Pri bot lane ni nikoli problem gank. Pokrijem z wardi vse predele in skrbim za minimap medtem ko brat lahko u miru farma in se osredotoči na farm. Če koga zagledam mu javim, če kdo manjka v lane javim SS. SS ne pričakujem od drugih ker že tako jaz gledam...saj sem support.
2x phantoma sta čist ql če ti prodirajo pa moraš popucat bazo...sm tut jaz že to uporablju.

Ampak bolj kot ne je moj problem v tem da nimam jaz nobenega vpliva v early na top lane in mid (če je šansa ga adc kdaj pa kdaj ganka). Problem je v tem da bot nafeeda top pol se pa to širi. Problem je v tem da pol niso igralci zbrani na igro. Ja...mi2 z bratom se že trudima da sma MI2 boljša, ampak ko celoten team ne fokusira niti ne pripomore k zmagi je težko zmagat takšno igro. Dobro, saj tut men je useeno za score, score nima veze, večjo vezo ma teamplay. Če je team zbran lahko kamot zmagaš, sam fokusirat moraš. Ne pa da jaz stunam njihovega adc ostali grejo pa na tanka...pol pa itq enemy ekipa gre na našega adc takoj in je to to...učas mi ga uspe rešiti, učas pa je use prehitro ker ga v 1sekundi zmanjka.

Priznam, sem se trudil igrati boljše in razmišljati...ampak na koncu se ni poplačalo. Prevč afk igralcev ter nefokusiranih na igro

Halfdead987 je izjavil:

Twixz je izjavil:

Jerry, mogoče boš ti poslušal za razliko od Halfdeada (sem peanuthead btw).

Epiq

Epiq

Carried.

Carried.

S supportom nemorem carrjyat. Zato ga niti nočem igrat. Igram mid lane branda,kjer imam kda 15-3 pa ene 7 iger odigranih in bp carryjam. Sem že na poti v Bronze 2 :) (75lpja).
In kako bo prišel iz odzadaj če si na purple side? Te bojo divali? Lahko pa igraš najbolj op adcja tristano in jim z Rocket Jumpom pobegneš.
Je pa v Bronzu imho najboljši adc mf. Zaradi ultija.

MF nima šans pr bronze;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Ravno pri Bronze ima. :)
Samo zadaj stoji. Ubije te z ultijem še preden prideš ven.
>2x phantoma sta čist ql če ti prodirajo pa moraš popucat bazo...sm tut jaz že to uporablju.

Kar seveda ni res.
Statikk shiv je mnogo boljši item za clearanje minionov.

Halfdead987 je izjavil:

>2x phantoma sta čist ql če ti prodirajo pa moraš popucat bazo...sm tut jaz že to uporablju.

Kar seveda ni res.

Sorry, nima šans MF;). Vedno ko sma njo dobila je feedlala naju ko car. Edina kar je nama nadležno je cait...ampak se tudi njo da če paziš Q.

Statik shiv je men bedn...res da ti da dost speeda...ampak to je to, ti phantom dancer veliko več da, še critical dobiš. Nvem js statik shiv ne uporabljam ravno (govorim v normal game, ranked ne farmam ker mam supp role ^^)

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Kar seveda ni res.

Sorry, nima šans MF;). Vedno ko sma njo dobila je feedlala naju ko car. Edina kar je nama nadležno je cait...ampak se tudi njo da če paziš Q.

Statik shiv je men bedn...res da ti da dost speeda...ampak to je to, ti phantom dancer veliko več da, še critical dobiš. Nvem js statik shiv ne uporabljam ravno (govorim v normal game, ranked ne farmam ker mam supp role ^^)

Si ti resen? Veš da laning phase ni niti blizu pomemben kot team fighti?
Če ima MF 1% možganov bo znala čim več nasprotnikov ultnit in je teamfight že skoraj njihov.
A Statikk ti pa neda criticala? Lol. Preglej statse raje. Z Statikk shivom se lažje minion wave cleara.

Guzzy ::

Če MF gre slabo v laning phasu njen ulti nebo kaj dosti pomagal v team fightu... my 2 cents

MF je pač MF. Če ima v teamu še kak hard CC (naprimer Sona, Hecarim, Viktor, Orianna, Malph..) potem je ok. Drugače je pa miljon načinov kako jo vržti iz ultija in je zato MF povprečen ADC. :)

Jst sm kupil 2 phantoma zaradi attack speeda in pa crita. Sicer je statik dober item, ampak za wave clear pa late game res ne rabiš tega magic shita. :)

Nevem, jst sm bolj za phantoma kot za statika.
Drugače Jerry, če želiš greva duo.:)

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Kar seveda ni res.

Če ima MF 1% možganov bo znala čim več nasprotnikov ultnit in je teamfight že skoraj njihov.
A Statikk ti pa neda criticala? Lol. Preglej statse raje. Z Statikk shivom se lažje minion wave cleara.

hhh...1x stun z taricom pa se lahko MF kušne na rit z ultyjem;). Pa še statičen Ulty ma MF, tko da se sam na stran odmakneš pa je rešeno.

Ah sorry zdaj sm šou pogledat kaj je static shiv, sem mislil da je to tist k ti da sam attack speed. Jbg, ne poznam itemou po imenih:). Ja ta item uporabljam kdaj pa kdaj, sam za speed mam raje phantoma

Twixz je izjavil:

MF je pač MF. Če ima v teamu še kak hard CC (naprimer Sona, Hecarim, Viktor, Orianna, Malph..) potem je ok. Drugače je pa miljon načinov kako jo vržti iz ultija in je zato MF povprečen ADC. :)

Jst sm kupil 2 phantoma zaradi attack speeda in pa crita. Sicer je statik dober item, ampak za wave clear pa late game res ne rabiš tega magic shita. :)

Se bova zmenila, sedaj mam ful dela še in nimam časa za neko resno igranje. Me pa lahko vseeno dodaš pa bom sprejel ko bom kaj v špilu:).

Nick: Jerry000
Server: EUW

Zgodovina sprememb…

Sem te dodal ravnokar na smurfu. Na mainu je brezveze da te dodajam, ker si bronze (pa ne hejtam tebe zarad tega ker si bronze ampak gold bronze duo je premalo LP gain per game in prevelik LP loss per game..) Tk da nohate.:)

Twixz je izjavil:

Sem te dodal ravnokar na smurfu. Na mainu je brezveze da te dodajam, ker si bronze (pa ne hejtam tebe zarad tega ker si bronze ampak gold bronze duo je premalo LP gain per game in prevelik LP loss per game..) Tk da nohate.:)

Ja ja, sej prou tko:). Te dodam ko bom v igri

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Kar seveda ni res.

hhh...1x stun z taricom pa se lahko MF kušne na rit z ultyjem;). Pa še statičen Ulty ma MF, tko da se sam na stran odmakneš pa je rešeno.

Ah sorry zdaj sm šou pogledat kaj je static shiv, sem mislil da je to tist k ti da sam attack speed. Jbg, ne poznam itemou po imenih:). Ja ta item uporabljam kdaj pa kdaj, sam za speed mam raje phantoma

Twixz je izjavil:

Se bova zmenila, sedaj mam ful dela še in nimam časa za neko resno igranje. Me pa lahko vseeno dodaš pa bom sprejel ko bom kaj v špilu:).

>hhh...1x stun z taricom pa se lahko MF kušne na rit z ultyjem;). Pa še statičen Ulty ma MF, tko da se sam na stran odmakneš pa je rešeno.

Seveda. Njen ulti ima 10x večji range kot tvoj stunček. Pa dokler prideš do nje da jo ultneš boš imel že 50% manj hpja. Sicer je pa fajn kak combo,ker sama res nič nemore. Pa še tank ti bo preprečil da prideš do nje in jo stunaš :)

Jerrix ::

Ma fantje prepričali ste me da še enx potegnem LoL, sem reku ne ampak ko vidim take pogovore me res prime da pogledam kak je kaj communitiy in pa druge stvari :D

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Kar seveda ni res.

Twixz je izjavil:

>hhh...1x stun z taricom pa se lahko MF kušne na rit z ultyjem;). Pa še statičen Ulty ma MF, tko da se sam na stran odmakneš pa je rešeno.

Seveda. Njen ulti ima 10x večji range kot tvoj stunček. Pa dokler prideš do nje da jo ultneš boš imel že 50% manj hpja. Sicer je pa fajn kak combo,ker sama res nič nemore. Pa še tank ti bo preprečil da prideš do nje in jo stunaš :)

No sej če ne vrjameš pol ni treba, uglaunem MF je vedno zgubila proti nama. In ulty vedno v TF stisne, takrat sm pa jaz zelo blizu kar večino MF ne poštudira na moj stan, zato pol lepo fašejo. In večino MF sploh ne drži razdalje za ulty, to kr stisne v TF. Ampak sm tut js bol tanky, tko da mi ni problema direkt do nje it, moj Q ma pa tut velik range da jo lahko stunam. Edin kar je tečna je s tistim dvojnim udarcem (nvem ker skill točno ker je ne igram), ampak dobro takrat healam in je:)

Jerrix je izjavil:

Ma fantje prepričali ste me da še enx potegnem LoL, sem reku ne ampak ko vidim take pogovore me res prime da pogledam kak je kaj communitiy in pa druge stvari :D

Kot sm reku, comuniti u kurcu

Zgodovina sprememb…

>moj Q ma pa tut velik range da jo lahko stunam. Edin kar je tečna je s tistim dvojnim udarcem (nvem ker skill točno ker je ne igram), ampak dobro takrat healam in je:)

Q ni stun ampak heal.

Ez je najbolši u solo Q, ker ma najbolši peel pa še blue ez lahk kita use debile u bronzu in je free elo usaki igro

Halfdead987 je izjavil:

>moj Q ma pa tut velik range da jo lahko stunam. Edin kar je tečna je s tistim dvojnim udarcem (nvem ker skill točno ker je ne igram), ampak dobro takrat healam in je:)

Q ni stun ampak heal.

No ja karkol pač je stun. Še dobr da mam tebe da si pozoren na vse moje napake in me popraulaš da men ni treba:)

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Q ni stun ampak heal.

No ja karkol pač je stun. Še dobr da mam tebe da si pozoren na vse moje napake in me popraulaš da men ni treba:)

Ni problema.
Btw z supportanjem ni šans da prideš iz Bronza. So res redki primeri (mogoče 0.00001%)

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Q ni stun ampak heal.

Ni problema.
Btw z supportanjem ni šans da prideš iz Bronza. So res redki primeri (mogoče 0.00001%)

Zakaj pa ne? A ti veš kaj vse support dela? Support ma izredno pomembno vlogo tako v early game da poskrbi za ADC kot v TF. In še to igram premade, tko da sma oba bot premade. Sorry ampak kokr sm js supporte videvu jim nisem zaupal, tko da sem raj jaz v to vlogo se dal.

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Q ni stun ampak heal.

Ni problema.

Zakaj pa ne? A ti veš kaj vse support dela? Support ma izredno pomembno vlogo tako v early game da poskrbi za ADC kot v TF. In še to igram premade, tko da sma oba bot premade. Sorry ampak kokr sm js supporte videvu jim nisem zaupal, tko da sem raj jaz v to vlogo se dal.

>In še to igram premade, tko da sma oba bot premade. Sorry ampak kokr sm js supporte videvu jim nisem zaupal, tko da sem raj jaz v to vlogo se dal.

Imaš prav. Ampak kot support pač nemoreš carryjat.

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Q ni stun ampak heal.

Ni problema.

>In še to igram premade, tko da sma oba bot premade. Sorry ampak kokr sm js supporte videvu jim nisem zaupal, tko da sem raj jaz v to vlogo se dal.

Imaš prav. Ampak kot support pač nemoreš carryjat.

am...ja in če ne morš o_O? Omogočaš drugim da lahko

Da se!

Sam je bistveno težje kot z katerikolim drugim rolom in ti preveč živce pobere usaj men jih je od plat navzgor je lajže z supporti igrt :)

zoot ::

Jah, s kakim blitzom se da kar lepo igro v svojo korist obrnit :)

zoot je izjavil:

oja, sam se moraš pazidi da ne delaš KS kar se z blitzom zna hitro zgoditi:)

Jerry000 je izjavil:

zoot je izjavil:

oja, sam se moraš pazidi da ne delaš KS kar se z blitzom zna hitro zgoditi:)

Če ultneš ko ima enemy champ 100hpja potem seveda.

Zgodovina sprememb…

Halfdead, ti ne poznaš itemov, niti passivov od itemov, potem pa še blebetaš neumnosti da se s supportom ne da pocarryjat.
Včasih bi blo res bolje da si tiho.

kr?en ::

Haha, Halfdead tako pameten, kot da bi bil platinum igralec.

GamerBoy ::

Se da tudi s supportom pocarryiat, ampak če ti je adc gnil, potem imaš minimalne možnosti in si do konca lanephasea odvisen od junglerja, ker ti lahko samo še warde postavljaš in anemično spremljaš poizkuse tvojega ad"c"-ja. Zato sam mainam jungle in se odločam kateri lane je najbolje nafeedat, ker njih poslušat je brezveze, če je bot nafeedal že 5 killov, jim tisti dodatni kil bolj malo pomeni, seveda če ti uspe uspešno gankat, zato jaz raje nafeedam ostala 2 lanea oz predvsem tistega po moji oceni bolj sposobnega carryijanja te igre. Ker noobu lahko serviraš 10 kilov pa bo še vedno našel način kako zajebati v tf :))
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

najbolše je mainat mid najlažje pridt iz bronza in tako naprej

Twixz je izjavil:

Halfdead, ti ne poznaš itemov, niti passivov od itemov, potem pa še blebetaš neumnosti da se s supportom ne da pocarryjat.
Včasih bi blo res bolje da si tiho.

O rly? Je bilo res pametno da si kupil tisti item da si mi zninžal mr za 20 ! Zelo koristno !

In kako boš s supportom carryjal? Do explain pls.
Edino s čem lahko pomagaš je ulti. So pa tu v Bronzi sami retardi supporti,ki znajo samo kille stealat. Potem so pa " sry i was helping". Freaking n00bi,če vidijo da je enemy 100% mrtev nerabijo bit blizu.

Zgodovina sprememb…

««
31 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
887114644 (8609) Jerry000
»

Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )

20830545 (3864) acookook
»

Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37691881 (17623) Superboyy
»

Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )

11521469 (13539) ahac
»

V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227584 (20519) Jst

Več podobnih tem