Forum » Pomoč in nasveti » 4:3 prenosniki?
4:3 prenosniki?
ss1234 ::
Kolkor jaz vem so bli ThinkPad T61 ta zadni(pa še to jih je Lenovo naredu samo zato ker jih je IBM mel že v načrtu). Zdej k so se začel uveljavlat widescreen sem si useen mislil da bojo pa ene par 4:3 model(čeprou bi bli verjetno med bolj dražjimi) še vedno ostal pa ni. Pr nobeni firmi. No pomoje da če bi IBM še naprej delal osebne računalnike bi skoraj sigurno še delal 4:3 prenonike. Mene je kr dost šokiral k so kr ukinl 4:3 prenosnike. To je zame glih tko kt da bi uknil use stereo zvočne sisteme pa bi lahko dubu samo še prostorske zato ker so bolši pr filmih. No jaz bi takoj kupil 4:3 prenosnik. Sem sigurn da bi bil trg za take prenosnike zadost velik da se bi jim splačal delat. A kdo pozna kakšn nov 4:3 prenosnik? A bi ga kdo tud rabil?
opeter ::
Mene je tudi šokiralo, da so ukinili 4:3 namzine LCD-je. Samo kaj moremo? Čas gre naprej.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Mene je tudi šokiralo, da so ukinili 4:3 namzine LCD-je. Samo kaj moremo? Čas gre naprej.
Ne vem kaj govoriš 4:3 namiznih LCDjev niso ukinili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Bananovec ::
IMO se mi zdi, da bi bilo boljše, če bi že takoj prešaltali na 21/9. Vsaj kar se filmov tiče.
4/3 se mi zdi bedarija, čeprav je za delo in orientacijo boljši. 16/9 pa je way to much za kaki manjši prenosnik.
4/3 se mi zdi bedarija, čeprav je za delo in orientacijo boljši. 16/9 pa je way to much za kaki manjši prenosnik.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
IMO se mi zdi, da bi bilo boljše, če bi že takoj prešaltali na 21/9. Vsaj kar se filmov tiče.
21:9 bi bil vredu samo za filme. 16:9 so vse novejše(pa tud starejše) serije, novice, novejše kamere, tud dost filmov tko da se 21:9 ne splača pomoje. ampak zdaj govorimo za televizorje, kjer je 4:3 res brezveze.
za računalnik pa kot si ubistvu sam rekel 4:3 najboljši, 5:4 je pa malo preveč kvadraten, vsaj zame. no saj za namizen LCD so mi itak idealne 20",21.3". k bi vsaj še delal 14",15" prenosnike pa bi mel vse idealno.
ST-777 ::
Ko sem namesto starega 4:3 LCD monitorja kupoval wide 16:9 model, sem izbral takšnega, ki prikaže sliko tudi v 4:3 načinu. Sem pač mislil, da bom 4:3 kdaj pa kdaj potreboval. Zmota! Razmerje 16:9 je vsaj zame bolj ugodno tako pri delu, kot pri gledanju filmov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung predstavil novo linijo LCD-monitorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26390 (23933) | ST-777 |
» | DVD filmi in slika 16:9Oddelek: Zvok in slika | 824 (666) | 49106 |
» | Zakaj gre vsa industrija na 16:10?/Kaj imate vi rajši? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5024 (3938) | DJ Beat |
» | ASUS z novimi očesu prijaznimi malimi prenosniki po Applovih stopinjahOddelek: Novice / Procesorji | 5213 (3443) | Jst |
» | Nova anketa: kakšno je razmerje stranic vašega monitorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8513 (5743) | strictom |