Forum » Programska oprema » Zemljevidi - program, brez povezave na net
Zemljevidi - program, brez povezave na net
geo2 ::
Pozdravljeni,
tu me že nekaj let ni blo, sem mogel kar nov account naredit zaradi email.si grrrr...
V glavnem, naprošam vas, mogočni slo-tech, poslednjič, da mi pomagate :). Potreboval bi program, ki bi lahko deloval brez povezave na internet in imel gor zemljevide (Italije), po možnosti, da bi deloval z privezanim gpsom (nokia e66 ali magelan explorer 600 ce se ne motim). Lahko je tudi program, ki samo ima zemljevide gor, ali pa samo en zemljevid za na racunalnik Furlanije - Julijska krajine bi ze tudi zelo dosti pomagal :).
Običajno bi to sam zbrskal, ampak nimam časa (rabim do jutri) in vas zato prosim za pomoč.
tu me že nekaj let ni blo, sem mogel kar nov account naredit zaradi email.si grrrr...
V glavnem, naprošam vas, mogočni slo-tech, poslednjič, da mi pomagate :). Potreboval bi program, ki bi lahko deloval brez povezave na internet in imel gor zemljevide (Italije), po možnosti, da bi deloval z privezanim gpsom (nokia e66 ali magelan explorer 600 ce se ne motim). Lahko je tudi program, ki samo ima zemljevide gor, ali pa samo en zemljevid za na racunalnik Furlanije - Julijska krajine bi ze tudi zelo dosti pomagal :).
Običajno bi to sam zbrskal, ampak nimam časa (rabim do jutri) in vas zato prosim za pomoč.
Enterprise ::
praktično skoraj vsak program lahko uporabljaš, da ima karte naložene v telefonu in ne uporablja interneta ... poskusi garmina ali nokia ovi maps itd itd ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako Google gradi svoje zemljevide (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 38820 (32027) | BaToCarx |
» | Google kupil WazeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8712 (6664) | CaqKa |
» | Začetek prodaje iPhona 5 v Sloveniji, Apple se opravičuje zaradi slabih zemljevidov v (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30334 (25865) | bdoxx |
» | GPS navigacija na računalnikuOddelek: Programska oprema | 2121 (2021) | St235 |
» | GPS in Nokia n73Oddelek: Mobilne tehnologije | 2110 (2059) | zockyx |