Forum » Pomoč in nasveti » Acer 5520g 2s in crkne
Acer 5520g 2s in crkne
zk_eu ::
Pozdravljeni, imam en resen problem...
Presnik mi je velikrat ugasnil med samim delovanjem, kar sem sumil da se pregreval, zato sem odvil par vijakov in ga posesal, zapru nazaj in je še deloval normalno oz super kako urco pa pol, nato pa je crknil in od takrat naprej ga ne morem več prižgat. Pritisnem gumb se vžge in ne pride niti do biosa ko že ugasne, se sam nanovo prižge in stvar se ponavlja v nedogled, niti ugasnit ga ne morem, če ga hočem, morem vržit ven baterijo... A kdo zna rešit problem, upam da ni kje kaka matična plošča šla :S
Za vsak odgovor bom hvaležen.
Presnik mi je velikrat ugasnil med samim delovanjem, kar sem sumil da se pregreval, zato sem odvil par vijakov in ga posesal, zapru nazaj in je še deloval normalno oz super kako urco pa pol, nato pa je crknil in od takrat naprej ga ne morem več prižgat. Pritisnem gumb se vžge in ne pride niti do biosa ko že ugasne, se sam nanovo prižge in stvar se ponavlja v nedogled, niti ugasnit ga ne morem, če ga hočem, morem vržit ven baterijo... A kdo zna rešit problem, upam da ni kje kaka matična plošča šla :S
Za vsak odgovor bom hvaležen.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Pyr0Beast ::
Plata.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15258 (5009) | acookook |
» | Crknil napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 5573 (3953) | Marko86 |
» | PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasneOddelek: Strojna oprema | 3127 (2389) | suhi |
» | Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...Oddelek: Operacijski sistemi | 2767 (2531) | Jst |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4428 (4181) | hudychk |