Forum » Mobilne tehnologije » Izbrisani sms-i
Izbrisani sms-i
jernej87 ::
Zdravo, zanima s katerim programom bi dobil nazaj izbrisane sms-e iz telefona Nokia E71. Za vse odgovore se vam zahvaljujem.
Rajs
- premaknil iz Programska oprema: Gandalfar ()
jrtjtejtt ::
evo se oglašam v tej temi.
mene pa zanima a operaterji vidijo vsebino sms in če hranijo le to, ali majo samo zapiske o poslanih in prejetih sms-jih. In ali je to možno dobiti za svoj telefon???
mene pa zanima a operaterji vidijo vsebino sms in če hranijo le to, ali majo samo zapiske o poslanih in prejetih sms-jih. In ali je to možno dobiti za svoj telefon???
se pravi se ne da dobit, razen če bi poznal nekoga in bi ta bil prpravlen reskirat šiht (pod pogojem da sploh hranijo kaj takega)?
na to zakonodajo se res ne spoznam, ampak hipotetično:
zbrisal sem SMS s svojga telefona in hočem to vsebino. bi rabil sodni nalog?
zbrisal sem SMS s svojga telefona in hočem to vsebino. bi rabil sodni nalog?
Gandalfar ::
Ne bos ga dobil od operaterja. Raje poglej, ce ma to telefon kje spravljeno pa se da ven potegnt.
St235 ::
Zbrisal si SMS - ostal si brez SMS. Na sodišču boš samo kakšnega uradnika do solz nasmejal s tako idejo.
gendale ::
če si jih shranjeval na kartico utakni kartico v računalnik in poženi kak file recovery program
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do seznama telefonskih klicevOddelek: Loža | 6696 (6047) | kunigunda |
» | Informacijski pooblaščenec vložil zahtevo za oceno ustavnosti retencije prometnih podOddelek: Novice / NWO | 16853 (14330) | FrizzleFry |
» | Nov članek: Spreminjanje klicne identifikacije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 27846 (21316) | poweroff |
» | Carrier IQ je zlata jama za FBIOddelek: Novice / Zasebnost | 6321 (3513) | Jst |
» | Je mobilni telefon sledilna naprava?Oddelek: Novice / Zasebnost | 13817 (13817) | imott3791 |