Forum » Loža » Neoprenske obleke
Neoprenske obleke
T0RN4D0 ::
Razmišljam, da bi si privoščil neoprensko obleko za na morje. Ker jo mislim uporabljati poleti, ni treba da je debela, shorty izvedba. Uporabljat jo mislim za surfanje in dolgotrajno brodenje po vodi, kjer v bistvu bolj potrebujem zaščito proti soncu kot pa neopren. :)
Zanima me, kje v ljubljani so kakšne trgovine ki se ukvarjajo s tem in imajo zadeve na zalogi? Na kakšen strošek lahko računam?
Zanima me, kje v ljubljani so kakšne trgovine ki se ukvarjajo s tem in imajo zadeve na zalogi? Na kakšen strošek lahko računam?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
racprodaja ::
Za poleti shorty, max. debelina 3 mm, ki ga boš uporabljal od maja pa do septembra, za ostale mesece pa celo obleko, varianta 4-3 mm.
Strošek šortya ene 50EUR, odvisno od modela in proizvajalca, v LJ imaš vlko izbiro v trgovini FunSport ali Amodor.
Strošek šortya ene 50EUR, odvisno od modela in proizvajalca, v LJ imaš vlko izbiro v trgovini FunSport ali Amodor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero sportno obleko?Oddelek: Šport | 1106 (740) | Invictus |
» | Kolokacija za ASIC BTC MinerjaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 1655 (963) | nurmaln |
» | Kako zrasti ??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32391 (14768) | me gusta |
» | Kakšne kopalke?Oddelek: Loža | 9311 (7187) | PromeuZ |
» | Tekočinsko dihanje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7626 (6087) | ali3n |