Forum » Strojna oprema » Usb disk me zaj...va
Usb disk me zaj...va
miranb ::
imam 500gb adata sh93 2,5" usb Sata trdi disk (v ohišju je WD5000BEVT), in ko poskušam gor kopirat večje število podatkov, ali pa dattoteko veliko cca 35 gb, mi zadeva čez nekaj časa preneha kopirati. Lučka na disku ves čas utripa, ne morem pa več dostopati nanj, prav tako se nič ne kopira gor, tudi Total Commanderja, s katerim kopiram gor zamrzne in ga ne zapreti niti v upravitelju procesov.
Poizkušal sem z izbrisom particije, enkrat sem formatiral v exfat, enkrat v NTFS, pa je vse enako....
enkrat sem uspel skopirati 1000 gb datoteko, malo kasneje pa se je pri 35 Gb datoteki vse ustavilo....
je možno da je defekten disk, ali kaj drugega ?
dogaja se mi ne glede na kateri račuinalnik je vklopljen, windows xp, windows 7....
je že kdo imel podobne težave ?
Poizkušal sem z izbrisom particije, enkrat sem formatiral v exfat, enkrat v NTFS, pa je vse enako....
enkrat sem uspel skopirati 1000 gb datoteko, malo kasneje pa se je pri 35 Gb datoteki vse ustavilo....
dogaja se mi ne glede na kateri račuinalnik je vklopljen, windows xp, windows 7....
mastah ::
imam 500gb adata sh93 2,5" usb Sata trdi disk (v ohišju je WD5000BEVT), in ko poskušam gor kopirat večje število podatkov, ali pa dattoteko veliko cca 35 gb, mi zadeva čez nekaj časa preneha kopirati. Lučka na disku ves čas utripa, ne morem pa več dostopati nanj, prav tako se nič ne kopira gor, tudi Total Commanderja, s katerim kopiram gor zamrzne in ga ne zapreti niti v upravitelju procesov.
sigurno je defekten ce ti je ratalo 1000gb spravt na 500gb :) joke
ehh, zatipk je bil, 100gb datoteka je bila....
me pa seveda zanima, če še ima kdo podobne težave pri kopiranju velikih datotek na zunanje usb diske...
me pa seveda zanima, če še ima kdo podobne težave pri kopiranju velikih datotek na zunanje usb diske...
mastah ::
vzemi disk vn iz ohisja pa priklopi direkt na pc pa probaj kopirat, tko da vidis al je disk kriv al pa elektronika v ohisju
Wasted ::
Preglej disk s kakšnim programom, ki poišče slabe sektorje (če ti obstajajo ).
When I'm done there will be nothing left of you...
Rias Gremory ::
Tko kot je reku hojnikb (formatiri) pol pa uporabi program sj jih je povhn, predlagam tegale recimo http://www.hdtune.com/ ma povhno diagnostičnih orodij.
Lp, LinksysOne
Lp, LinksysOne
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
WarpedGone ::
Poskus zadevo vštekat v kak drug USB port.
Te zadeve znajo bit svinsko nestabilne ...
Te zadeve znajo bit svinsko nestabilne ...
Zbogom in hvala za vse ribe
saj sem ga, tudi na različnih računalnikih in operacijskih sistemih, v glavnem, očitno je elektronika le delno delujoča,
ga bom poslal na servis....
ga bom poslal na servis....
Xserces ::
kaj je razlika USB kablov??? lol 5V 500mA to je pa vse
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
klinker ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart tv in usb problemOddelek: Zvok in slika | 2113 (1973) | Laki_ laik |
» | zunanji disk obstoječe driveri?Oddelek: Pomoč in nasveti | 715 (644) | Gutjerez |
» | ext2 particija pod Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1246 (1076) | HyperGL |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (2066) | klemen1 |
» | 8MB predpomnilnika HDOddelek: Kaj kupiti | 1673 (1280) | bodom |