Forum » Programiranje » php: izvoz v word
php: izvoz v word
KmelJo ::
Dobil sem nalogo, da naredim v PHPju izvoz podatkov v word datoteko.
Malo sem gledal po netu, vendar nisem načel nič kaj uporabnega, pa me zanima, če je kdo že kaj delal s tem.
Malo sem gledal po netu, vendar nisem načel nič kaj uporabnega, pa me zanima, če je kdo že kaj delal s tem.
Ni važn', kdo zmaga, sam' da mi ne zgubimo!!!
Lion29 ::
ja... starejsi word ima zaprt format...
od 2007 naprej pa imajo svojo obliko XML odprtega formata....
poglej si specifikacije
od 2007 naprej pa imajo svojo obliko XML odprtega formata....
poglej si specifikacije
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
ali3n ::
googlaj pod "mail merge"; xml gre z pluginom,.. malo lažje gre če je vmesna stopnja excel.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
KmelJo ::
Kako je z izvozom slik in oblikovanega besedila(npr.: bold besedila) v rtf? Sem probal html vključit, pa se je izpisala html koda.
Obstaja kak class, da to omogoča?
Obstaja kak class, da to omogoča?
Ni važn', kdo zmaga, sam' da mi ne zgubimo!!!
Lion29 ::
ja pismo no... preberi si specifikacije rtf datoteke (ki kot vidis ni html)... najboljse da ti vse serviramo tle na pladnju... pa se popraskamo po riti
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | openoffice shranjevanje v .doc še vedno ni 100%Oddelek: Programska oprema | 2042 (1462) | celebro |
» | Microsoft objavil vrsto specifikacij - Word, Excel, Powerpoint, Exchange (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 18893 (13385) | gzibret |
» | Belgijska vlada sprejela OpenDocument Format za edini način komuniciranja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9160 (7626) | Pithlit |
» | Slovenska država ne pozna odprtih standardov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15467 (12556) | krho |
» | Kako ustvariti .doc format?Oddelek: Programiranje | 1886 (1605) | kopernik |