Forum » Programiranje » Base64 & Flash
Base64 & Flash
Ronzy ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Nepomembno ampak bom vseeno napisal:
Še kar delam na nekem projektu kjer moram iz Java aplikacije poslat printScreen sliko ter jo poslat v Flash aplikaciji da jo ta prikaže kot sliko za ozadje. Malo sem brskal in iskal pa sem prišel na idejo kodiranja in dekodiranja.
Tako sem v Java aplikaciji printScreen sliko kodiral v String spremenljivko kot Base64 in ta string poslal v Flash.
Vprašanje:
Sedaj me pa zanima kako naj v Flash-u dekodiram ta String in s tem kreiram sliko???
Mogoče kdo ve kam naj se obrnem oziroma kaj naj naredim?
Lep, sončen pozdrav
Nepomembno ampak bom vseeno napisal:
Še kar delam na nekem projektu kjer moram iz Java aplikacije poslat printScreen sliko ter jo poslat v Flash aplikaciji da jo ta prikaže kot sliko za ozadje. Malo sem brskal in iskal pa sem prišel na idejo kodiranja in dekodiranja.
Tako sem v Java aplikaciji printScreen sliko kodiral v String spremenljivko kot Base64 in ta string poslal v Flash.
Vprašanje:
Sedaj me pa zanima kako naj v Flash-u dekodiram ta String in s tem kreiram sliko???
Mogoče kdo ve kam naj se obrnem oziroma kaj naj naredim?
Lep, sončen pozdrav
popster ::
Lahko bi probal shranit sliko na disk in z tem stringom delat (recimo če bi v flashu dobil to strojno kodo bi lahko spet shranil na disk in potem odprl iz diska)
hmm nevem če ti bo to kaj pomagalo:)
hmm nevem če ti bo to kaj pomagalo:)
Ronzy ::
To je možna rešitev ampak bi po moje tu trpela hitrost in s tem efektivnost. V bistvu sem kar direktno poslal string iz Jave v Flash tak da bi sedaj potreboval sam nek algoritem al knjižnico al ne vem kaj da bi zdej iz ta string pretvoril v sliko nazaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPod Nano 6thOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (792) | kerco46 |
» | PrintScreen - kaj se izvedeOddelek: Operacijski sistemi | 2651 (2380) | CaqKa |
» | VS C++Oddelek: Programiranje | 2193 (1225) | Vesoljc |
» | kako zaščititi slike pred kopiranjem ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2565 (2241) | Loki |
» | Avtorske pravice!Oddelek: Omrežja in internet | 1590 (1310) | Uporabnik |