Forum » Programska oprema » Omejitev časa na internetu
Omejitev časa na internetu
c0dehunter ::
Iščem po možnosti brezplačen program, s katerim bi preprosto omejil čas uporabe interneta na npr. max 3h/dan. Našel sem programe kjer lahko štimaš točne ure, vendar ne pride v poštev, saj lahko gre na internet kdaj sama hoče, point je v omejitvi časa. Uporablja pa Win XP.
Ve kdo za kaj uporabnega?
Ve kdo za kaj uporabnega?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
fosil ::
Tak način je relativno lahko zlorabit.
Vklopiš net, naklikaš strani, izklopiš net, prebereš, spet vklopiš...
Odvisno sicer kok je stara, ampak ne podcenjevat otrok
Vklopiš net, naklikaš strani, izklopiš net, prebereš, spet vklopiš...
Odvisno sicer kok je stara, ampak ne podcenjevat otrok
Tako je!
c0dehunter ::
Softpedio sem sicer na hitro pregledal in nekaj našel, vendar večinoma vse izgleda neprofesionalno. Neke aplikacije z win95 dizajnom in podobno.
fosil, sestra je stara 12, ampak dvomim da se bo spomnla to delat.
imallears, če bi to storil bi bil pa res ogenj v hiši
Stvar je v tem da odkar je dobila internet je nenormalno veliko gor, mama je samohranilka in je tudi ne more toliko nadzorovati, zato sem računal na neko programsko rešitev. Ker v primeru da interneta nima si pa hitro najde kaj drugega.
fosil, sestra je stara 12, ampak dvomim da se bo spomnla to delat.
imallears, če bi to storil bi bil pa res ogenj v hiši
Stvar je v tem da odkar je dobila internet je nenormalno veliko gor, mama je samohranilka in je tudi ne more toliko nadzorovati, zato sem računal na neko programsko rešitev. Ker v primeru da interneta nima si pa hitro najde kaj drugega.
I do not agree with what you have to say,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet v študentskih domovihOddelek: Šola | 10997 (9953) | hawkwood |
» | Podrobnosti o Wi-Fi v San FranciscuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3889 (3200) | Legend(SLO) |
» | Formatiranje - kdaj pognat antivirus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1996 (1797) | Mamaplata |
» | Kako preprečiti brskanje po netu ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (975) | icek |
» | Dostop do interneta preko drugega recunalnika - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (1907) | Ag.Smith |