Forum » Programska oprema » Preprost program
Preprost program
Joker1337 ::
Iščem čimbolj preprost program za izdelavo programov ... tak kot naprimer MS Visual Studio ... samo bolj amaterski program za začetnike ...
SynTax64 ::
"NetBeans IDE" z C/C++ podporo vendar je potrebno ročno dodati prevajalnik "gcc" v okolju windows ter nastaviti nekatere parametre v sistemskih spremenljivkah, predlagam ti NetBeans v povezavi z "Cygwin".
SynTax64 ta program mi ne dela ... neko napako javlja ..
Tr0n ta program mi pa dela ...
samo nevem kak naret neke vrste obrazec...
Primer:
Okvirček1: Vpisal neki podatek
Okvirček2: -||-
Okvirček3: -||-
Pol pa bi bil spodaj en okvir v katerem bi se pokazali podatki iz zgornjih okvirčkov .... pa seveda bi bil podatek spodaj opremljen z oklepaji, bb kodo, ipd.
Upam da sem dovolj podrobno opisal ... ali obstaja kaki program samo za izdelavo takih obrazcev?
Ps.: Sry za tako tečnarjenje ... samo sem še sveži na tem podoročju
Tr0n ta program mi pa dela ...
samo nevem kak naret neke vrste obrazec...
Primer:
Okvirček1: Vpisal neki podatek
Okvirček2: -||-
Okvirček3: -||-
Pol pa bi bil spodaj en okvir v katerem bi se pokazali podatki iz zgornjih okvirčkov .... pa seveda bi bil podatek spodaj opremljen z oklepaji, bb kodo, ipd.
Upam da sem dovolj podrobno opisal ... ali obstaja kaki program samo za izdelavo takih obrazcev?
Ps.: Sry za tako tečnarjenje ... samo sem še sveži na tem podoročju
dronyx ::
Daš v googla "most simple rad tools" in dobiš precej dolg seznam.
Drugače pa je pomembno vprašanje po moje tudi, kakšne programe bi rad pisal.
Drugače pa je pomembno vprašanje po moje tudi, kakšne programe bi rad pisal.
Take da ko bi vpisal osebne podatke (Ime, Priimek, naslov, pošta, pa to) v okvirčke .. in bi ti pol spodaj izpisevalo v vrstnem redu npr.: Ime Priimek, Naslov ... in pol bi to kaj je izpisalo kopiral v word, xcele,...
dronyx ::
Ha, ha Smallbasic. Vrhunsko! Jaz bi to uvedel v zadnje razrede osnovne šole kot obvezni predmet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] Kateri IDE za manjši projekt?Oddelek: Programiranje | 1429 (1158) | MrStein |
» | [Domača naloga FERI] C++ pri programiranju za telekomunikacijeOddelek: Programiranje | 1333 (1188) | malajelena |
» | V katerem editorju programirate?Oddelek: Programiranje | 4980 (3754) | terryww |
» | Zagon java programaOddelek: Programiranje | 1158 (1058) | Spura |
» | Kateri jezik se najbolj splača poglabljati?Oddelek: Programiranje | 1940 (1612) | Tr0n |