» »

apple ipod touch

apple ipod touch

wade ::

Evo, kupil eni punci tole zadevo, ki je sedaj niti ne znam nastavit.

Ko klikneš na ipodu tisto edino tipko, pokaže usb kabel in itunes ikona. Dobro, inštaliram na laptop itunes, priklopim in nič. Grem pod help, run diagnostics, device connectivity test in mi napiše da nimam nobene naprave povezane notr. To nisem delal na svojem računalniku, zato sem mislil, da je pač problem drugje. Da ne izpadam totalno neumn ker ne znam naštimat apple zadeve, sem rekel da bom ipod odnesel domov in ji vse naštimal kar rabi.

No pridem zdele domov, inštaliram itunes (tuki sem mogu 64bitno), ga odprem in povežem ipod v usb in mi izpiše sledeče:

Spodaj pa se mi še pokaže tisti običajni oblaček (uporabljam windows 7), da je device installed properly and ready to use.
Spet sem začuden, zaprem itunes, odklopim ipod, ter ga ponovno vklopim v usb, nakar se odpre itunes in sledeče:

Zdej pa jst nevem, al sem dobil kakšen škart aparat (kupljen v bigbangu 2 dni nazaj, danes sveže odprt) ali pa kot windows user ne znam uporabljat jabolka.

A ni slogan: apple it simply works...

Am i doing it wrong or should i return this mf?
  • zavaroval slike: bluefish ()

Zheegec ::

Ja nesi zamenjat za novega... Apple simply works, sam jih izdeluje Foxxcon, ki izdeluje tudi cel kup vsega ostalega. In se pač kvari toliko, kot vse ostalo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Well this sucks..

No vseen hvala, bom pač mogu se še s tem ubadat.

Danes sem za foro še enkrat probal in mi ga je zaznal. Sem upgrade-al na ios4. Tistih opozoril zgoraj ni več, le velikokrat ko ga vklopim se ne zgodi nič, itunes malo zamrzne, ko odmrzne ipoda nima zaznanega, če pa sklopim in vklopim (ali pa ponavljam to) pa ga zazna. Zdej nevem kaj naj naredim, naj ga vrnem, al obdržim, ker sedaj ubistvu deluje če odmislimo probleme s povezavo itunes, deluje.

No razen internet mi tud ne uspe usposobit, lepo se mi wireless poveže, ko pa probam it v safari ali kakšno aplikacijo ki potrebuje net, mi pa napiše: "safari cannot open the page because it is not connected to the internet". Zdej net je vredu, ker mam poleg še telefon in laptop, ki oba lepo delujeta. Po malo guglanja, sumim da ipod touch ne mara DNS-ja od mojega isp-ja. Ah ja, zdej res nevem kaj nj naredim... Je tisti razlog zgoraj dovolj dober za zamenjavo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši nadomestek za iTunes

Oddelek: Zvok in slika
143088 (2727) TheJack
»

Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6822161 (20710) Keyser Soze
»

Apple WWDC: iCloud (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6929515 (27071) Lonsarg
»

Pri Mozilli zgroženi nad Appleovim korakom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
649272 (6824) roli
»

Vas omiljen predvajalnik glasbe za PC

Oddelek: Programska oprema
314085 (3531) Davidenko

Več podobnih tem