Forum » Pomoč in nasveti » Sinope568+ fxo, pstn gateway za SIP
Sinope568+ fxo, pstn gateway za SIP
Voluharr ::
Nikjer nisem našel nobene podobne teme pa me zanima kako naj uporabim fxo port od modema kot pstn gateway za sip server. Če se to sploh da.
Ta modem mi je nekdo podaril in je od Siola. Torej problem je tudi ker lahko na modem pridem samo preko user/user in ne vem kako oz ne morem naložiti drugega firemwara in nastavljati še ostalih nastavitev.
Ta modem ne nameravam nikoli uporabiti za adsl dostop tako da mi ga ni škoda če mi slučajno odpove.
Ta modem mi je nekdo podaril in je od Siola. Torej problem je tudi ker lahko na modem pridem samo preko user/user in ne vem kako oz ne morem naložiti drugega firemwara in nastavljati še ostalih nastavitev.
Ta modem ne nameravam nikoli uporabiti za adsl dostop tako da mi ga ni škoda če mi slučajno odpove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iskratel geslo routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11337 (10827) | hozyan23 |
» | ADSL nastavitve za ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 5977 (3998) | Tilen |
» | Iskratel ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 3109 (3045) | Veron |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64536 (28231) | JoskoMacher |
» | Modem under LinuXOddelek: Operacijski sistemi | 1151 (995) | Gh0st |