Forum » Loža » nagradna igra LG-Fiesta
nagradna igra LG-Fiesta
tt2 ::
Torej trenutno poteka nagradna igra, kjer si lahko zadaneš ford fiesto, skuter in kolo. Sedaj me pa zanima, ker igra poteka preko interneta (http://www.lgmobile.si) in mi ni jasno, ko pač rešiš igro, se pojavo okno kjer vpišeš le ime ter telefon, če se dobro spomnim. Ampak v pravilih pač piše, da nagrado lahko prejme le tisti, ki bo pravilno izpolnil kartico (ime, priimek, tel, ulica.....), sedaj mi pa ni jasno kako se pride do te kartice, saj s tem ko rešiš tisto igro ne narediš nič ali?
- premaknilo iz Problemi človeštva: STASI ()
popster ::
Nagradne igre so zato da dobijo tvoje podatke, nagrada pa gre praviloma v roke nekoga drugega. Tudi če je pošteno se ne splača sodelovat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 174958 (59208) | PINki |
» | Inšpektor nad oglasom na Bolhi? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10570 (7569) | mitja73 |
» | Nagradna igra PURO - Slovenija in nepristransko obravnavanje udeležencev (GOLJUFIJA)Oddelek: Loža | 6618 (4730) | s1m0n |
» | Nagradna igra in pravilaOddelek: Loža | 945 (706) | T0RN4D0 |
» | Coca Cola nagradna igra iPod (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20912 (11913) | DimmniBurek |