Forum » Pomoč in nasveti » Outlook in prikaz slik v priponki
Outlook in prikaz slik v priponki
mrTwelveTrees ::
Predkratkim sem prešel iz Outloka Express na Outlook 2010
(ampak verzija ni pomembna ali je 2007, 2003)
zdaj če mi nekdo pošlje slike (več slik) v priponki moram vsako posebej klikat in odpirat, O. Expres pa mi je vse slike lepo prikazal spodaj pod besedilom.
rešitev ?
(ampak verzija ni pomembna ali je 2007, 2003)
zdaj če mi nekdo pošlje slike (več slik) v priponki moram vsako posebej klikat in odpirat, O. Expres pa mi je vse slike lepo prikazal spodaj pod besedilom.
rešitev ?
popster ::
V bistvu bi lahko imel zraven še kak thunderbird za take maile, in prosil prijatelje da čimanj piponk:PPP
Možno tudi da zdaj pač ni več exspress, če imaš blogger account, lahko forwardaš in bo vse pokazalo na blogu.
Možno tudi da zdaj pač ni več exspress, če imaš blogger account, lahko forwardaš in bo vse pokazalo na blogu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Organizacija arhiva slikOddelek: Loža | 1291 (747) | Ales |
» | Voda po Sloveniji-slikee :( (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21377 (15066) | menjalnik |
» | [M-XXXX] Primerjalni test Radeona 4870Oddelek: Strojna oprema | 1843 (1603) | DJ MartiNi |
» | Težave z grafično kartico Radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1124) | Jackal |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2564 (1863) | glinik |