Forum » Kaj kupiti » katero grafično brez ventilatorja?
katero grafično brez ventilatorja?
ZaphodB ::
ok, tale tema je malce čudna, priznam, ampak vseeno... ;)
Kupujem novo grafično kartico: Nekaj ranga GeForce2 MX al več, cena je pomembna, nujno brez ventilatorja. Menda je dejstvo, da vsi GPUji ne potrebujejo ventilatorja in je dovolj le heatsink, vendar na isti GPU nekatere firme ne dajo venta, nekatere pa. Slednje verjetno zato, da grafična bolj 'hudo' zgleda, čeprav vent ni potreben.
Problem je da so pri vseh testih grafičnih kartic le podatki o performansih itd, ne pa o tem ali ima vent ali ne (še slike ponavadi ni)
Torej grafično kartico katere firme naj kupim, da ne bo imela venta?
Kupujem novo grafično kartico: Nekaj ranga GeForce2 MX al več, cena je pomembna, nujno brez ventilatorja. Menda je dejstvo, da vsi GPUji ne potrebujejo ventilatorja in je dovolj le heatsink, vendar na isti GPU nekatere firme ne dajo venta, nekatere pa. Slednje verjetno zato, da grafična bolj 'hudo' zgleda, čeprav vent ni potreben.
Problem je da so pri vseh testih grafičnih kartic le podatki o performansih itd, ne pa o tem ali ima vent ali ne (še slike ponavadi ni)
Torej grafično kartico katere firme naj kupim, da ne bo imela venta?
alien-w ::
Moj Guillemot Hercules GeForce2MX Prophet v originalu ni imel ventilatorja, samo majhna rebrca na GPUju in to je bilo to. Poišči to zadevo, če jo slučajno še kje imajo, saj je res dobra za ta denar in tisti čas, pa še ni nikakršnih šumov.
3D Prophet2MX je celotno ime, firma je pa Guillemot.
3D Prophet2MX je celotno ime, firma je pa Guillemot.
Thanatos ::
mislim da im GF4 MX420 samo rebrca gor, pa tudi na vse GF2MX lahko gor daš samo rebrca recimo una od zalmana ki so namenjena za northbridge
McNato ::
Radeon 9000 nima aktivnega hlajenja. Poglej recimo tole sapphirjevo kartico, ki jo prodajajo pri nas.
Bacilio ::
Jest mam pa gf4 mx440 pa mam gor crom orba pa ventilator ni vkljucen ;) ker je glasn k svina. Sm ga kr izklopu pa se nikol ni blo nobene napake!
sharp ::
Moj frend ma GF2 MX400 od Gainward-a pa nima nobenga venta gor,tko da to je ena od kartic brez ventilatorja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sharp ()
tha_man ::
Jaz mam verzijo Winfasta MX400 brez venta (Leadtek), sem jo tud posebej zahteval. Drgač pa je po mojem best buy Radeon 9000 (ne pro) od Sapphire.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
pin29 ::
GF2MX440 64MB od manli-ja tud nima venta gor (privzeto)...sam to zdej kupvat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pin29 ()
Quickbeam ::
Se splača bolj kupit Radeon 7500 ali GF2 Ti? Cena je pri obeh okrog 20 jurjev. Po mojem je ATI boljši v tem primeru.
Kaj pa pomeni pri r7500 BBA?
Aja imam pa Gainwardovo GF2 MX in nima ventilatorja.
Kaj pa pomeni pri r7500 BBA?
Aja imam pa Gainwardovo GF2 MX in nima ventilatorja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Quickbeam ()
tha_man ::
Definitivno 7500, sm glej da ni kaka oskubljena varianta (nizke frekvence, beden ram, pa to).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20592 (13657) | Janac |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16863 (8902) | Vlad Tepeš |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6116 (4679) | The B |
» | Nov računalnik - nižji/srednji razredOddelek: Kaj kupiti | 2456 (1972) | Mercier |
» | Graficna kartica - kaj kupiti do 30.000,00 sitOddelek: Kaj kupiti | 2059 (1625) | globoko grlo |