Forum » Kaj kupiti » Ram za prenosnik
Ram za prenosnik
Tomi ::
Pri Mlacomu sem našel dobro ponudbo za ram za mojo Armado. Cena je 30.000 za 512 MB, in ker bi mi ravni prijali, bi ga kupil.
Sedaj me pa zanima, kako je s temi univerzalnimi rami pa prenosnike, ker (logično) vsak proizvajalec priporoča svoje, pa cene tudi nabije. Če je kdo imel kaj izkušenj s tem, bi se priporočal za deljenje le-teh. Aja, imam Armado E500.
Sedaj me pa zanima, kako je s temi univerzalnimi rami pa prenosnike, ker (logično) vsak proizvajalec priporoča svoje, pa cene tudi nabije. Če je kdo imel kaj izkušenj s tem, bi se priporočal za deljenje le-teh. Aja, imam Armado E500.
metrodusa.blogspot.com
andrej ::
jaz sem za mojo bivso armado nabavo ram preko ebaya in je spilal. samo pazi na frekvence, da nebos dobo kaksnega pocasnejsega rama, kot ga rabis. najprej na compaq strani poglej kaksen ram rabis, 100 ali 133 (se sam vec ne spomnim) in potem takega kupis. Seveda je bolje, da je ram dolocene znamke, ampak tudi no name delajo za sijo. smo nisem ziher da armada E500 podpira 512 MB module!
Tomi ::
Imam specifikacije že nekaj časa na disku, in sem vse preveril. Res je PC100 ram, in tudi prav imaš, da podpira do 512 MB rama, samo kot 2*256, kar mislim tudi nabaviti.
Glede na to, kar si mi povedal, ne bi smelo biti problema, torej.
Glede na to, kar si mi povedal, ne bi smelo biti problema, torej.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem notebook, svetujte?Oddelek: Kaj kupiti | 1304 (1119) | Tomi |
» | notebookOddelek: Kaj kupiti | 1235 (1097) | SI_J |
» | NotesnikOddelek: Kaj kupiti | 1334 (1117) | andrej |
» | NotebookiOddelek: Kaj kupiti | 1392 (1142) | Tomi |
» | Instalirani Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1113) | andrej |