» »

Funtech?? ne hvala!!!!nikol več

Funtech?? ne hvala!!!!nikol več

1
2
»

Steinkauz ::

Jst kej dost drugega kot prah pomešan s cigaretnim dimom ne vidim

Izy ::

Jaz ne vidim krivde pri trgovini. Oni so svoje delo opravili, zadevo nesli na servis in poskušali urediti stvar. Servis je odločil in primer tudi uradno zabeležil, kar je razvidno iz scana. Kupec bi se lahko pritožil na odločitev servisa direktno ali prek trgovca. Ampak se je raje odločil, da trgovca blati, mu grozi in žali osebje po forumu. To je milo rečeno neumno in nevredno debate.

imagodei ::

Mnja, slika z boljšo resolucijo bi bila na moč dobrodošla. Ampak iz tiste slike se res ne vidi, da bi človek pomakal grafično v sok za redčenje, ali pa da bi jo uporabljal namesto krožnika, ko je jedel palačinke z marmelado.
- Hoc est qui sumus -

KoMar- ::

Steinkauz je izjavil:

Jst kej dost drugega kot prah pomešan s cigaretnim dimom ne vidim

Saj. Cigaretni dim že ni več sprejemljiv.

imagodei ::

Ne ga srat, no...
- Hoc est qui sumus -

k4vz0024 ::

Saj. Cigaretni dim že ni več sprejemljiv.


In kako je to označeno na škatli od grafične kartice?

Je kje kakšno opozorilo?

Tr0n ::

Torej, cakamo na odgovor od podjetja Avtera.

amigo_no1 ::

Grafična je s slike čisto normalno ohranjena, kje oni vidijo da je "polita z neko snovjo" ne vem.
Grafične takisto tudi g33k nima zraven krožnika ob kosilu.
Pomoje se te hočejo rešiti po domače z nekim kvazi izgovorom (Avtera).

Sideeffect ::

Dosti podobno dela tudi BigBang, ja kar eno brezvezno pošiljanje strank, samo da se jih rešijo.

imagodei ::

Dobro, da mikrovalovka in multipraktik zdržita leta dolgo v kuhinji, kjer se kuha, cvre, peče...

Če bi kdo od vas kdaj odprl kak gospodinjski aparat in si ogledal notranjost (maščoba in prah nabrana na elektromotorju in transformatorju - ja, pri 220V), bi se verjetno zgrozili.
- Hoc est qui sumus -

amigo_no1 ::

Btw, od kdaj imajo komisijo: ko sem jaz poslal dve grafični NV 7600 gt (eno po eno) (obe crknili, ne naenkrat) je bil v listu naveden samo serviser.

k4vz0024 ::

Kot jaz vidim, je napaka FT v tem, da mogoče besnega niso jemali resno. Mogoče celo z neprimernim tonom, v stilu, kaj pa pričakuješ za ta denar.
Drugo, če so mu res rekli, da mora uveljavljati garancijo neposredno pri Avteri, tudi ni v redu, ker to kaže na odnos do kupca, "da se mi s tem ne bomo ukvarjali." Zahtevek se res lahko vloži neposredno pri uvozniku, vseeno pa naj bi se podal tam, kjer se izdelek kupi in ga prodajalec ne sme zavrniti, pa če tudi o ničemer ne odloča, ampak ga posreduje naprej.

DushanSilni ::

Se opravičujem za zakasnitev .......No pa gremo po vrsti bom začel s pripombami na moje obnašanje.......VEDNO se do neznancev obnašam ZELO kulturno in prijazno,celo preveč,kar jim mogoče daje vtis naivnosti....VEDNO tudi spoštujem človeka ki mi spoštovanje vrača,ampak za tisto vaše obnašanje k sm ga biu deležn,NE BOSTE DOBIL DRUZGA K ATTITUDE OK??!!Js sem še kljub vaši aroganci še dolg časa vztraju z dobrim odnosom,dokler nism na koncu ugotovu da me točno zrd tega okol prenašate,ker izpadem ''mehek''-ravno pravšnji za njihovo ''masažo''...In pol sm js bad guy k se razpizdim..kašni hinavci-sej če se ne, lahko sam poslušaš kdo vse je kriv za to,oni pa da so angelčki.Preprosto dejstvo je da sem jim bil u štartu antipatičen in so rekl ''ko ga jebe''.....Garantiram vam moj korekten odnos v štartu....Drugo:@funtech...Spet bi se vi radi šli c*g*ne...Posluši me zdej dobr:K stara plošča mi drdraš da nej se še enkrat obrnm na avtero in jim razložim,se probam zment z njimi.......EJ a js vam zgledam k en kurirček al kaj?Vi morte to namest mene delat a je jasn?ČE sm kupu grafo pr teb,uveljavljam garancijo pr TEB!AVTERA JE TVOJ PROBLEM,NE MOJ OK?POL PA VI AVTERO TOŽTE Za škodo če vm paše!!Če so oni zavrnl popravilo oz. zamenjavo TO MENE NE ZANIMA...Kaj ti mislš da se bom js zajebavu s tistimi pastirji?????Malo morgen,zato mam vas dragi funtech..In ker valda trdiš da mate ''zvezane'' roke,da nimate kej tuki,mi ne preostane druzga kokr da VAS tožm za denar ok?,ker ste mi VI prodal defektno kartico,zraven pa me obtožil da jo polivam z ne vem čim.....!!A ti je zdej kej bl jasn??Sploh se ne bi tko drku s vami sam zdej,vam bom pa zanalašč srau po glavi...Aja pa telefone znate tut dol metat k vam kej ne diši kar se vam pove,a ne vodja prodaje??in to dvakrat?Phhhhhh........Pa še to..na tej sliki se lepo vid da kartica ni niti približno tolk umazana da bi se lahko zarad tega okvarla...

@huelz:2000 eur ''kao'' velik dnar???!!!Hej oprosti če ste pr vs bogatunčki pa ti oči kupuje macbooke za 10k eur,sam mi ne serjemo keša,tko da res si ne ščij po faci z takimi posti...aja pa še to:če se že mormo it ''kdo pozna večjga modela itd....''Kle k js živim se ne bojimo ne 2,ne 3 metrskih medvedkov,za vsazga ''medvedka''se ta prav štil najde če me razumš,tko da ne fantaziri fantek ok??

@Dr.M:Prdec ti po mamici skaku.Dej zavež,pametnjakovič.Bomo vidl kdo se bo na koncu pod nosom obrisu hahahah,BOMO VIDL...Se pa zdej že kr zihr bol spoznam na zadevo od tebe..Pa še to:TI PA RES ZIHR VEŠ KOK SM STAR,PA DA SEM V PUBERTETI a ne šefe??.....Se ti vid da ga cuzaš nekomu tm u funtechu...Pejt pit spermo prosm te...


Drgač pa toplo pozdravljam vse podporne poste....pa hvala na odzivu...

bluefish ::

Ko boš spremenil odnos in se tudi na forumu obnašal vsaj približno spodobno, potem lahko s temo nadaljujemo, do takrat pa bo zaklenjena.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
567860 (6031) galu
»

Servis Avtera

Oddelek: Strojna oprema
448990 (4345) 69charger
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8613702 (6178) dwinxp

Več podobnih tem