» »

Optika Galerija v City Parku

Optika Galerija v City Parku

leo123 ::

Danes sem bil v optiki Galerija v City Parku v LJ http://www.citypark.si/ponudba_panoge/i...

No, naletel sem na očala, ki stanejo 300€ in so mi zelo všeč.

Vendar lansko leto je tudi moj prijatelj kupil zelo draga očala in preden je kupil, je vprašal če bo kakšna akcija pa so mu rekli ne. No, on je kupil očala in čez 1 teden je bila akcija 50%. Danes sem tudi jaz vprašal isto vprašanje pa so mi dali isti odgovor. In ker se nočem za*ebati kakor moj prijatelj, bom kar tu vprašal, če kdo ve, ali bo kakšna akcija oz. če kdo ve v katerem mesecu imajo ponavadi akcijo. :)

Malo smešno vprašanje, samo vseeno bom hvaležen za odgovor. :)

LP

Avenger ::

Kupi prek neta, tujina.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

fosil ::

Ravno par dni nazaj sem vidu reklamo za neko drugo optiko, mislim da clarus, da so začel z akcijo popustov za sončna očala. Tako da bodo verjetno tudi drugje kmalu začeli.

Sicer se mi pa zdi noro dat 300EUR za sončna očala. Glede na to da dajejo popuste tudi do 50% pa to jasno pokaže kako navite so cene.
Tako je!

Osnovna cena vseh teh dizajnerskih očal je skoraj enaka ceni povprečnih očal s štantov, vem iz prve roke.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Daren ::

Avenger je izjavil:

Osnovna cena vseh teh dizajnerskih očal je skoraj enaka ceni povprečnih očal s štantov, vem iz prve roke.

Ne vem kako naj razumem tole. Dizajnerska očala stanejo 20€, vse kar je več so provizije prodajalcev ?

Kaj je osnovna cena ?

Okapi ::

Mislil je stroški izdelave. Malo je sicer pretiraval, ker je razlika med el cheapo plastiko in dobrimi šipcami velika, ampak očala, ki jih kupiš na štantu, je mogoče narediti za recimo 1 evro, najboljše oblikovalske pa recimo za 10 evrov.

O.

Jep, sicer očal, ki imajo končno ceno 300 evrov znamka ne da ravno za 10 evrov, ampak imajo optiki ob 50% spustu cen, še vedno zelo lep zaslužek.

Kolega pozna nekaj glavnih iz neke trgovske verige cunj - ista stvar, diesel kavbojke po, sem že pozabil za kolk jih dobijo, drobiž v glavnem, zelo podobne cenam na tržnici. Tko da... se mi vedno upira take stvari kupvat...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23561330 (1775) yayo
»

Poceni vs draga sončna očala (strani: 1 2 3 4 5 )

23260476 (51443) darkolord
»

Rayban outlet (strani: 1 2 )

8731795 (16286) Dr_M
»

Korekcijska zaščitna očala

4513687 (13020) ulemek
»

Ray-Ban očala - Fake (strani: 1 2 3 )